21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο συντομότερος γάμος στην ιστορία; Χώρισε τη γυναίκα του σε μόλις …15 λεπτά

    Ο γάμος ενός ζευγαριού στο Ντουμπάι ίσως κερδίζει τον τίτλο του …συντομότερου στην ιστορία αφού ο γαμπρός αποφάσισε να χωρίσει τη νύφη σε …λιγότερο από 15 λεπτά μετά την τελετή.

    wedding-rings

    Τι μπορεί να κάνει κάποιον όμως να το “μετανιώσει” τόσο γρήγορα. Η απάντηση στην περίπτωσή μας είναι τα χρήματα και συγκεκριμένα τα χρήματα που είχε συμφωνήσει να πληρώσει στον πατέρα της νύφης.

    Σύμφωνα με “συμβόλαιο” μεταξύ του γαμπρού και του πατέρα της νύφης, ο νεαρός άνδρας είχε συμφωνήσει να καταβάλει στον πατέρα της 100.000 Dirhams (27.224 δολάρια) σε δύο δόσεις – 50.000 Dirhams (13.612 δολάρια) με την υπογραφή της σύμβασης γάμου και τα υπόλοιπα 50.000 Dirhams κατά την έξοδο από το κτίριο του δικαστηρίου.

    Ο γαμπρός φέρεται να έκανε την αρχική πληρωμή όπως συμφωνήθηκε, αλλά μόλις ο ίδιος και η νύφη άφησαν το κτίριο, ο πεθερός ζήτησε αμέσως τα άλλα μισά. Ο άνδρας ζήτησε από τον πατέρα της νύφης να περιμένει μόλις πέντε λεπτά, διαβεβαιώνοντάς τον ότι τα χρήματα ήταν στο αυτοκίνητο και δεν είχε τίποτα να ανησυχεί.

    Ωστόσο, ο πεθερός επέμενε να στείλει ο γαμπρός έναν από τους φίλους ή έναν συγγενή του για να πάρει τα χρήματα από το αυτοκίνητό του, ώστε να μπορεί να πληρωθεί άμεσα. Η συζήτηση έγινε μπροστά σε φίλους και οικογένειες των νεόνυμφων, γεγονός που έκανε τον γαμπρό να αισθάνεται “προσβεβλημένος”. Επέστρεψε στο δικαστήριο και πήρε διαζύγιο σε λιγότερο από 15 λεπτά.

    “Ο γαμπρός αισθάνθηκε προσβλημένος από τον πεθερό του”, ανέφερε ένας δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση στο Gulf News. “Είπε στον πατέρα της νύφης ότι δεν ήθελε την κόρη του ως σύζυγο και έτσι …χώρισε σε λιγότερο από 15 λεπτά από την υπογραφή της σύμβασης γάμου”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles