21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο Thor παίρνει το… λόγο στο νέο teaser του Love and Thunder

    Κι ενώ η προπώληση εισιτηρίων για το Thor: Love and Thunder έχει ήδη ξεκινήσει και στη χώρα μας, η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer για να προετοιμάσει τους fans για τη μεγάλη πρεμιέρα.

    Στο video, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, μαθαίνουμε μερικές ακόμα πληροφορίες για το sequel, παρακολουθώντας τον Thor να βγάζει έναν εμψυχωτικό λόγο.

    Ο λόγος, βέβαια, δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, αφού ο πολεμιστής Miek σχεδιάζει κάνοντας θόρυβο με τους μαρκαδόρους σε έναν πίνακα κάπου στο background.

    Τις υπόλοιπες σκηνές του trailer, που αφορούν κυρίως μάχες, τις έχουμε ξαναδεί στο official trailer του Thor. Ο εχθρός του ήρωα αυτή τη φορά είναι ο Gorr the God Butcher τον οποίο υποδύεται ο Christian Bale, και υπόσχεται ότι «όλοι οι θεοί θα πεθάνουν».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκλειστικό περιεχόμενο Disney+ το καλοκαίρι στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles