15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Tyrese Gibson κάνει τα πάντα για να πάρει το ρόλο του Green Lantern

    Μιλάμε για το καλύτερο αυτοpromotion που έχει κάνει κάποιος για να πείσει τους παραγωγούς να του δώσουν ένα ρόλο. Ο λόγος για τον Tyrese Gibson, τον γνωστό πρωταγωνιστή του Fast & Furious που όλοι ξέρουμε πόσο απολαυστικά χαλαρό είναι το στυλ που έχει μπροστά από την κάμερα, με το χιούμορ του να έχει σημαδέψει πολλά πλάνα στιγμές στο γνωστό “τέρμα τα γκάζια” franchise. Δεν ξέραμε όμως πόσο πολύ γεμάτος αυτοπεποίθηση είναι εκτός του κινηματογραφικού σετ. O ηθοποιός έχει βάλει στο μάτι το ρόλο του Green Lantern, τόσο πολύ που έχει ξεκινήσει από καιρό στους social media λογαριασμούς του μία online καμπάνια για να δημιουργήσει κλίμα και να φορέσει τελικά τη φόρμα του σούπερ ήρωα.

    tyreese-gl

    Με το Batman V Superman να είναι ήδη παρελθόν, η Warner Bros έχει αρχίσει να σκέφτεται παρακάτω, βλέπε Justice League. Και μπορεί οι ρόλοι του Aquaman και του The Flash να έχουν μοιραστεί, βλέπε Jason Momoa και Ezra Miller αντίστοιχαωστόσο ο Green Lantern είναι ακόμα “ορφανός”. Φυσικά ο Ryan Reynolds με την επιτυχία του Deadpool ούτε καν το σκέφτεται να αφήσει το X-Men universe για να επιστρέψει στο ρόλο που δοκίμασε την πρώτη φορά με μέτρια επιτυχία και έτσι κάπου εδώ εμφανίζεται ο Gibson που όπως λέει είναι “σε αποστολή” για να τον κερδίσει εκείνος.
    Το πιο πρόσφατο νέο που αποκάλυψε ο ηθοποιός είναι τελικά όντως συναντήθηκε με τους παραγωγούς της Warner Bros και αν και δεν έχει ακούσει νέα ακόμα, είναι αισιόδοξος πως τελικά θα είναι εκείνος που θα ερμηνεύσει τον “πράσινο” σούπερ ήρωα. Όπως είπε χαρακτηριστικά έχει τα “ποντίκια” για να ανταπεξέλθει, αφού μπορεί να κάνει 1500 push-ups εδώ και τώρα!
    Εμείς τι να πούμε. Χαλάλι το fan art που γέμισε το Internet με την αφεντιά του ως Green Lantern και την γυμναστική που έχει κάνει! Ας του τον δώσουν τον ρόλο άμα το θέλει τόσο πολύ να ηρεμήσει ο άνθρωπος!

    Screen Shot 2016-03-28 at 8.40.48 PM Screen Shot 2016-03-28 at 8.41.11 PM

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles