16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    O Βασιλιάς S22 Ultra… «γυμνός»! Δείτε ένα teardown video της ναυαρχίδας της Samsung!

    Χωρίς αμφιβολία, το S22 Ultra αποτελεί ένα εξαιρετικά «ντελικάτο» smarpthone, το οποίο ενσωματώνει τεχνολογία υψηλού επιπέδου. Για αυτό και σίγουρα κινεί την περιέργεια στους περισσότερους λάτρεις της mobile τεχνολογίας στο να δουν ποια ακριβώς είναι τα state-of-the art υλικά που έχει επιλέξει ο κορεατικός κολοσσός της τεχνολογίας. Φυσικά το να πραγματοποιήσετε το δικό σας teardown και έτσι να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό του S22 Ultra είναι κάτι που μάλλον δεν ενδείκνυται για μια ευαίσθητη συσκευή που στοιχίζει πάνω από 1.000 ευρώ! Για αυτό και υπάρχει το YouTube channel PBKreviews για να σας βγάλει από το κόπο και τη δύσκολη θέση!

    Στο video που ακολουθεί μπορείτε να σχηματίσετε μια καλή εικόνα για τον «εσωτερικό κόσμο» της πανίσχυρης ναυαρχίδας της Samsung. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς για να ξεκινήσει το teardown test αφαιρείται πρώτα το backplate και στη συνέχεια οι camera sensors αφαιρούνται με τη βοήθεια θερμότητας. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο χώρος που καταλαμβάνουν οι 4 κάμερες, ενώ ο reviewer που επιχείρησε να ξεγυμνώσει τον Βασιλιά διαπίστωσε ότι η μπαταρία του δεν ήθελε να… βγει με τίποτα, για αυτό και ο reviewer χρειάστηκε να προσθέσει λίγο οινόπνευμα για να πετύχει το στόχο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακριβώς κάτω από την μπαταρία των 5.000mAh βρίσκεται ένα vapor chamber, το οποίο συμβάλλει στην καλύτερη ψύξη της συσκευής, καθώς επίσης και ένα προστατευτικό φιλμ που καλύπτει τον in-display αισθητήρα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Δείτε το στο video που ακολουθεί και καλό θα ήταν να μην το… δοκιμάσετε στο σπίτι!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles