18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Υπουργός Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Cyta

    cyta 3 (3)

    O Υπουργός Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου, κ. Jamal Al-Jarrah, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη του Λιβάνου στην Κύπρο κ. Youssef Sadaka, καθώς και από ανώτατους αξιωματούχους του Υπουργείου του και της OGERO (κρατική εταιρεία η οποία διαχειρίζεται τη διεθνή και λιανική αγορά τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου), πραγματοποίησε χθες (Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου) επίσημη επίσκεψη στη Cyta.

    Σημειώνεται ότι εδώ και δεκαετίες, η Cyta και το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου διατηρούν  συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία στην ανάπτυξη προηγμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ανατολική Μεσόγειο. Στην επίσημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta στη Λευκωσία, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη σημασία της στρατηγικής τους συνεργασίας και την πρόθεση διεύρυνσής της, με στόχο την από κοινού αξιοποίηση περιφερειακών και διεθνών επιχειρηματικών ευκαιριών.

    Επικεφαλής της συνάντησης από πλευράς Cyta ήταν η Πρόεδρος του Συμβουλίου του Οργανισμού, κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου, η οποία χαρακτήρισε τη συνεργασία της Cyta με το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου ως πολύ σημαντική, καθώς συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του προηγμένου διεθνούς δικτύου της Cyta και στην καθιέρωση της Κύπρου ως σημαντικού τηλεπικοινωνιακού κόμβου στην Ανατολική Μεσόγειο.

    cyta 1 cyta 2 cyta 3 (1) cyta 3 (4)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles