13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Obi-Wan Kenobi: “Διπλή” πρεμιέρα αλλά με μικρή…καθυστέρηση!

    Με μια μικρή καθυστέρηση, της τάξεως των δύο ημερών, θα ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο στο σύμπαν του Star Wars. Όπως ανακοίνωσε η Disney και η Lucasfilm, δια στόματος του Ewan McGregor, το πολυαναμενόμενο Obi-Wan Kenobi δε θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου αλλά στις 27 στο Disney+.

    Στο σχετικό video που κυκλοφόρησε, ο πρωταγωνιστής της σειράς ενημερώνει το κοινό για τη μικρή καθυστέρηση της πρεμιέρας, αποκαλύπτοντας παράλληλα και μια μικρή έκπληξη. Μπορεί οι fans να πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα, όμως θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όχι ένα αλλά δύο επεισόδια την ημέρα της πρεμιέρας. Ο λόγος της καθυστέρησης δεν έγινε γνωστός.

    Στη σειρά, ο απομονωμένος Jedi (που στο τέλος του Revenge of the Sith παρέμεινε incognito στον Tatooine για να προστατεύσει τον νεαρό Luke), θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους επίλεκτους Inqusitors οι οποίοι αποτελούν πανίσχυρους Dark Force users, οι οποίοι έχουν έναν και μόνο στόχο… να εξοντώσουν και τους τελευταίους Jedi που έχουν επιβιώσει ύστερα από το Order 66.  Τα γεγονότα του Obi-Wan Kenobi διαδραματίζονται 10 χρόνια μετά το Revenge of the Sith.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαβάστε επίσης:

    COSMOTE TV: Halo και “The First Lady” στις νέες τηλεοπτικές «αφίξεις» του 2022 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles