16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Obi-Wan Kenobi: Έσκασε το teaser trailer και είναι ΕΠΟΣ!

    Τις τελευταίες μέρες είχε βουίξει ο τόπος, καθώς ακουγόταν όλο και πιο έντονα ότι μεταξύ 9 και 10 Μαρτίου θα είχαμε την πρώτη ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer του Obi-Wan Kenobi, της σειράς που περιμένουν περισσότερο (και με κομμένη την ανάσα) όλοι οι φανατικοί φίλοι του Star Wars. Και πως να μην την περιμένουν με ανυπομονηησία από τη στιγμή που ο Ewan McGregor επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Obi-Wan, ενώ και ο Hayden Christensen πρόκειται να υποδυθεί ξανά τον Lord Vader! 

    Το Obi-Wan Kenobi πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 25 Μαίου (ελπίζουμε ότι μέχρι τότε η δημοφιλής πλατφόρμα θα έχει έρθει και στη χώρα μας) και από ότι μπορέσαμε να συμπεράνουμε και στο πρώτο teaser treailer ο απομονωμενος Jedi (που στο τέλος του Revenge of the Sith παρέμεινε incognito στον Tatooine για να προστατεύσει τον νεαρό Luke), θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους επίλεκτους Inqusitors οι οποίοι αποτελούν πανίσχυρους Dark Force users, οι οποίοι έχουν έναν και μόνο στόχο… να εξοντώσουν και τους τελευταίους Jedi που έχουν επιβιώσει ύστερα από το Order 66.  Τα γεγονότα του Obi-Wan Kenobi διαδραματίζονται 10 χρόνια μετά το Revenge of the Sith και από όσα είδαμε και στο trailer και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά! Ο Obi-Wan λοιπόν επιστρέφει και το κάνει με ξεχωριστό… στυλ! Πατήστε το play και απολαύστε…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles