15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Obi-Wan Kenobi: NEO απίθανο trailer και… Μay the 4th be with us!

    Η 4η Μαίου είναι κι επίσημα η μέρα που γιορτάζουν όλοι οι Star Wars fans και η Disney θέλοντας να ευχαριστήσει το τεράστιο community του Πολέμου των Άστρων, κυκλοφόρησε ένα νέο απίθανο trailer από τη σειρά Obi-Wan Kenobi! Το νέο αυτό trailer μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε μια μικρή δόση από το main story, όπου αυτό που φαίνεται είναι το ανελέητο κυνηγητό που έχει εξαπολύσει ο Emperor Palpatine μέσω των Inquisitors για να συλλάβει τον Obi-Wan Kenobi, έναν εκ των τελευταίων Jedi.

    Μάλιστα, στο τελευταίο trailer μπορούμε φαίνεται και η σύγκρουση που θα υπάρξει ανάμεσα στον Obi-Wan και στον Owen Lars, με τον πρώτο να του ζητάει να του δώσει την άδεια για να εκπαιδεύσει το νεαρό Luke που βρίσκεται στον Tatooine. Φυσικά, το κερασάκι στην τούρτα στη νέα σειρά που θα προβληθεί με διπλό επεισόδιο στις 27 Μαίου στο Disney+, δεν είναι άλλη από την εμφάνιση του Darth Vader (όπου στο νέο trailer μπορούμε έστω να πάρουμε μια πολύ μικρή γεύση από τον Άρχοντα των Sith). Η σειρά Kenobi θα αποτελείται από 6 επεισόδια και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να δούμε τους Ewan McGregor (Obi-Wan), Hayden Christensen (Darth Vader), Joel Edgerton (Owen Lars), Moses Ingram, Bonnie Piesse, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell και Benny Safdie. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, ας μιλήσει καλύτερα το trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles