15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οχτώ χρόνια δεν είναι αρκετά! Νέα αναβολή για το Dead Island 2

    Το Dead Island 2 αποτελεί ένα παιχνίδι που αναμένεται εδώ και πολλά χρόνια. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2014 με σκοπό να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο και κατέληξε να αλλάξει studio ανάπτυξης δύο φορές από τότε. Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν ακόμα, αφού η κυκλοφορία του αναβάλλεται για ακόμα μία φορά. Η publisher Deep Silver και η developer Dambuster Studios ανακοίνωσαν τη νέα αναβολή χτες,  με την ελπίδα να είναι και η τελευταία. Ο λόγος είναι ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

    “Η ειρωνεία της καθυστέρησης του Dead Island 2 δε μας διαφεύγει και είμαστε τόσο απογοητευμένοι όσο και εσείς. Η καθυστέρηση είναι μόλις 12 εβδομάδες και η ανάπτυξη βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Θα πάρουμε το χρόνο που χρειαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ένα παιχνίδι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Για όσους από εσάς περιμένατε για χρόνια, σας ευχαριστούμε που είστε υπομονετικοί μαζί μας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

    Η νέα ημερομηνία που δόθηκε για την κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι η 28η Απριλίου 2023. Τον επόμενο μήνα η Dambuster υποσχέθηκε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα ένα συναρπαστικό νέο trailer και gameplay.

    Διαβάστε επίσης:

    Horizon Call of the Mountain: η νέα VR περιπέτεια που μας ανεβάζει στα ύψη (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles