18.6 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

  Office Line: Εξαιρετικές δυνατότητες ενίσχυσης της τηλεργασίας

  Η Office Line, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, πιστοποιήθηκε από τη Microsoft με Advanced Specialization για Windows Virtual Desktop on Azure. H νέα αυτή διάκριση καθιστά την Office Line τον μοναδικό συνεργάτη σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και ανάμεσα στους κορυφαίους παγκοσμίως που πληρούν αυστηρά κριτήρια, διαθέτουν βαθιά γνώση, εκτεταμένη εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη, κλιμάκωση και ασφάλεια της υποδομής Microsoft Windows Virtual Desktop on Azure. Πρόκειται δε για τη δεύτερη συνεχόμενη ύψιστη διάκριση, μετά το πρόσφατο Advanced Specialization για Windows και SQL Server Migration to Azure, που καθιστά την Office Line, τον απόλυτο συνεργάτη της Microsoft με το υψηλότερο επίπεδο επικυρωμένης τεχνογνωσίας σε τεχνολογίες Cloud Azure, με μοναδικές δυνατότητες ενίσχυσης του remote working στις ελληνικές επιχειρήσεις.

  «Είναι πολύ σημαντικό για τη Microsoft να διαθέτει στη χώρα μας ισχυρούς συνεργάτες, που με την εμπειρία και τεχνογνωσία τους μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια και επιτυχία τον πυρήνα της ελληνικής οικονομίας, τις επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, στο τεχνολογικά αναβαθμισμένο περιβάλλον των λύσεων τηλεργασίας που παρέχει η υποδομή Microsoft Azure. Η πανδημία έχει επιταχύνει την υιοθέτηση της λύσης Microsoft WVD, ως μέσο παροχής ενός ασφαλούς, σύγχρονου περιβάλλοντος εργασίας από οπουδήποτε, σε χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πιστοποίηση της Office Line διανοίγει μια ακόμα μεγαλύτερη προοπτική ανάπτυξης της ασφαλούς απομακρυσμένης εργασίας στη χώρα», αναφέρει ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εμπορικών Συνεργατών & Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, της Microsoft Ελλάς.

  «Με τη νέα αυτή πιστοποίηση, αποδεικνύουμε στην πράξη τη δέσμευσή μας να δίνουμε με την τεχνολογία διέξοδο και εργαλεία στις επιχειρήσεις για την επιχειρησιακή τους ανάπτυξη, που ήρθαν για να μείνουν και μετά την πανδημία. Τα έργα που έχουμε ήδη υλοποιήσει σε Microsoft Windows Virtual Desktop on Azure αποτελούν proof of value και πυξίδα για όλη την αγορά. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που η Microsoft αναγνωρίζει την τεχνολογική μας κατάρτιση και ανωτερότητα και μας συγκαταλέγει στους κορυφαίους παγκοσμίως συνεργάτες της. Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση να δίνουμε υπεραξία στους πελάτες μας μέσα από την τεχνολογία», επισημαίνει ο Βασίλης Παπούλιας, Γενικός Διευθυντής της Office Line Α.Ε.

  Το Advanced Specialization για Windows Virtual Desktop on Azure, αποτελεί μια επικύρωση της βαθιάς γνώσης, της εκτεταμένης εμπειρίας και της εξειδίκευσης της Office Line στον τομέα αυτό, καθώς η συγκεκριμένη αναγνώριση επιτυγχάνεται μόνο από έναν μικρό αριθμό συνεργατών παγκοσμίως μέσω πιστοποιήσεων, εξετάσεων, μεθοδολογίας και εμπειρίας απαιτητικών υλοποιήσεων, καθώς κι έπειτα από ενδελεχή επιθεώρηση. Η εν λόγω εξειδίκευση αποδεικνύει την ικανότητα της Office Line να βοηθά τους πελάτες της να ακολουθήσουν μια ασφαλή πορεία μετάβασης σε virtual desktop as a service, με δυνατότητες κλιμάκωσης, με ασφαλή και cost effective τρόπο.

  Λίγα λόγια για την Office Line

  Η Office Line A.E είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και μετά από 23 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη φορά από την Microsoft ως Country Partner Of The Year 2020, ενώ κατέχει αντίστοιχη αναγνώριση ως Partner Of The Year 2019.  Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, διακρίνεται για την πληθώρα Gold Microsoft πιστοποιήσεων για την παροχή Cloud λύσεων και υπηρεσιών, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, κατέχοντας επίσης Advanced Specialization για Windows και SQL Server Migration to Azure, για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μετάβασης στο Azure Cloud. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και με ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. H εταιρεία έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων από διοργανώσεις-θεσμούς που αναδεικνύουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Ενδεικτικά: “Lifetime Customer Value in Azure” (Microsoft Partner Excellence Awards), “Digital Transformation Enabler” (Info-Com World awards), “Top 25 European Cloud Providers” (CIO Applications Europe), “Gold Cloud Provider” & Digital Transformation Enabler (Impact BΙΤΕ awards) κ.α.

  Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:

  • Modern Workplace
  • Cloud Infra & Apps
  • Cyber Security
  • Data Analytics & AI

  Συνδεθείτε με την Office Line:

  Facebook Linkedin YouTube

  Πέτρος Κυπραίος
  Πέτρος Κυπραίος
  Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles