20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Official trailer και πρώτες εικόνες για το Bridgerton 3

    Το Netflix, σε συνεργασία με τη Shondaland, έδωσαν στην κυκλοφορία ένα συναρπαστικό νέο trailer και ένα σύνολο εικόνων για την 3η σεζόν του Bridgerton. Η σεζόν θα έρθει χωρισμένη σε δύο μέρη, παρουσιάζοντας την πολυαναμενόμενη ιστορία της Nicola Coughlan ως Penelope Featherington και του Luke Newton ως Colin Bridgerton, εξερευνώντας την εξέλιξή τους από φίλους σε εραστές.

    Το trailer αναδεικνύει τη ρομαντική και πολυδιάστατη δυναμική μεταξύ των χαρακτήρων, δίνοντας την υπόσχεση για μια σεζόν γεμάτη δράμα και ρομαντισμό. Παράλληλα, οι εικόνες που κυκλοφόρησαν προσφέρουν μια γεύση από τον πολυτελή κόσμο της σειράς, παρουσιάζοντας τους χαρακτήρες του cast. Το cast περιλαμβάνει τη Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), τη Jessica Madsen (Cressida Cowper) και τον Luke Thompson (Benedict Bridgerton) ανάμεσα σε άλλους, που είναι ντυμένοι με ενδυμασίες εποχής που αντικατοπτρίζουν το μεγαλοπρέπεια της εποχής.

    Η 3η σεζόν του Bridgerton παρουσιάζει τη Jess Brownell ως τη νέα επικεφαλής παραγωγό της σειράς. Αυτή η σεζόν επικεντρώνεται στις προσπάθειες και την ανάπτυξη της Penelope, καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει την αναποδιά της και να αντιμετωπίσει τα νέα της συναισθήματα για τον Colin, έπειτα από τα σχόλιά του που την πλήγωσαν. Παρά τις προκλήσεις, η Penelope είναι αποφασισμένη να βρει ένα σύντροφο που θα τη σέβεται και θα μπορεί να στηρίξει την ανεξαρτησία της, καθώς και να αντιμετωπίσει τη μυστική της ταυτότητα ως Lady Whistledown.

    “Έχω αποφασίσει ότι είναι καιρός να παντρευτώ, προτιμότερον κάποιον που θα μου παρέχει αρκετή ανεξαρτησία για να συνεχίσω τη διπλή μου ζωή ως Lady Whistledown, μακριά από τη μητέρα μου και τις αδελφές μου,” είπε η Penelope σε μια στιγμή σκέψης.

    Ταυτόχρονα, η επιστροφή του Colin από τα ταξίδια σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση στον χαρακτήρα του, εμφανίζοντας ένα νέο βαθμό αυτοπεποίθησης. Προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία του με τη Penelope βοηθώντας την να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, κάτι που αναπόφευκτα επιπλέον περιπλέκει τα συναισθήματά του προς αυτήν.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles