11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Offline Glass. Ή αλλιώς ο τρόπος για να προσέχεις τους φίλους σου και όχι το… smartphone σου

    Μία εικόνα που πολλοί έχουμε ζήσει… Μία παρέα σε ένα καφέ, εστιατόριο ή μπαρ να προσπαθούν να συζητήσουν… να φάνε… να πιούνε, έχοντας τα κινητά στα χέρια. Λίγο οι ενημερώσεις στο Facebook ή το Twitter, λίγο τα check in στο Foursquare ή οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Instagram. Το λες και εθισμό… Και δεν είναι (είμαστε) λίγοι εκείνοι που δεν ξεκολλάμε από το κινητό μας, παντού.

    Τη λύση στο πρόβλημα της συνεχούς (και ενίοτε ενοχλητικής) ενασχόλησης με τα smartphones κατά τη διάρκειας μίας βραδιάς σε ένα μπαρ με τους φίλους μας, θέλησε να δώσει κάποιος με έναν πρωτότυπο (και σχετικά χιουμοριστικό) τρόπο.

    the-offline-glass

    Πώς; Δημιουργώντας ένα ποτήρι μπύρας, το οποίο μπορεί να στηριχθεί στο τραπέζι, μόνο αν το τοποθετήσετε πάνω στο smartphone σας. Αυτό συμβαίνει καθώς διαθέτει μία εγκοπή στο κάτω μέρος του, ώστε να ισορροπεί μόνο με αυτόν τον τρόπο. Και κάπως έτσι, έχοντας το κινητό σας κάτω από το ποτήρι, δύσκολα θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, εκτός και αν κάνετε καμία περίεργη πατέντα στηρίζοντάς το σε… χαρτοπετσέτες ή αν κρατάτε το κινητό στο ένα χέρι και το ποτήρι στο άλλο συνεχώς.

    Το Offline Glass, όπως ονομάζεται, είναι μία δημιουργία του Mauricio Perussi, της Melissa Potker και των Fischer&Friends, που έχει δοκιμαστεί προς το παρόν σε ένα μπαρ στο Sao Paolo της Βραζιλίας.

    Η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν τρόπους να… κλέψουν από το μπαρ τα σχετικά ποτήρια, παίρνοντάς τα κρυφά μαζί τους φεύγοντας. Τώρα, δεν ξέρουμε αν στόχος τους είναι να καταπολεμήσουν τον εθισμό τους ή απλά ήθελαν να έχουν αυτό το καινοτόμο ποτήρι στην κατοχή τους, το σίγουρο είναι ότι το Offline Glass συζητιέται ακόμη και μόνο για τη χιουμοριστική του πλευρά.

    Δείτε ένα σχετικό video

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles