13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι 10 καλύτερες στιγμές της Naya Rivera στο Glee – Αναπαύσου εν ειρήνη “Santana”

    Με μεγάλη θρίψη μάθαμε τα νέα ότι η Naya Rivera, η Santana του Glee, βρέθηκε νεκρή σε λίμνη της Καλιφόρνια. Η Naya Rivera έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην νεανική σειρά μιούζικαλ που έγινε τηλεοπτικό φαινόμενο και είχε προβληθεί και στην χώρα μαςΕίχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους για 6 σεζόν.

    Η 33χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από το Glee στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Santana, είχε πάει στην Λίμνη Piru με τον 4χρονο γιο της σε ενοικιαζόμενη βάρκα. Άρχισε να αγνοείται όταν οι λιμενικοί βρήκαν μόνο της τον γιο της να κοιμάται στη βάρκα με ένα σωσίβιο δεμένο στην μέση του. Το παιδάκι είπε ότι η μαμά του έπεσε να κάνει μία βουτιά και δεν έχει γυρίσει έκτοτε. Στις 13/7, βρέθηκε στην λίμνη σωρός γυναίκας. Οι Αρχές θεωρούν βέβαιο ότι ανήκει στην Naya Rivera.

    Έπαιζε την Santana Lopez, μία μαζορέτα που ξετύλιξε το μουσικό της ταλέντο ενώ ταυτόχρονα έμαθε να αποτάσσεται τις προκαταλήψεις της και τον κυνισμό της. Όσο περνούσαν οι σεζόν τόσο εξελισσόταν ως χαρακτήρας η Santana, η οποία μάλιστα αποκαλύφτηκε στην 3η σεζόν ότι είναι και gay. To Glee ήταν από τις πρώτες σειρές που είχαν χαρακτήρες από την LGBTQ+ κοινότητα, ανάπηρα άτομα, άτομα άλλων εθνοτήτων και θρησκειών και γενικά προέβαλε την σημασία της εξάλειψης όλων των κοινωνικών στερεοτύπων.

    Κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στην αδικοχαμένη Naya Rivera και σας θυμίζουμε τις 10 καλύτερες στιγμές της στο Glee

    Η συγκινητική στιγμή που η Naya Rivera τραγουδά στο Glee το τραγούδι “If I die young” (=εάν πεθάνω νέα) – Η τραγική ειρωνεία

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles