12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι 7 ταινίες που αξίζει να δεις στο Netflix τον Οκτώβριο

    Το φθινόπωρο είναι εδώ πλέον για τα καλά και είμαστε έτοιμοι να περάσουμε μερικές ώρες μπροστά στην οθόνη, βλέποντας ταινίες. Στο Netflix έχουμε αρκετά να παρακολουθήσουμε και τον Οκτώβριο, από τα οποία ήδη έχουμε ξεχωρίσει κάποια. Αν βρίσκεσαι κι εσύ σε ανάλογη διάθεση και θες να περάσεις ένα ευχάριστο δίωρο χωρίς να δεσμευτείς με μια σειρά, σου προτείνουμε τις παρακάτω ταινίες:

    Ο Ένοχος

     

    Ένας αστυνομικός που υποβιβάζεται σε θέση χειριστή κέντρου έκτακτης ανάγκης παλεύει να σώσει μια γυναίκα που καλεί, σε μια μέρα με τρομακτικές αποκαλύψεις.

    Νταϊάνα: Το Μιούζικαλ

    Η λαμπερή και καταστροφική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι στο επίκεντρο αυτού του πρωτότυπου μιούζικαλ που γυρίστηκε πριν από την επίσημη πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ.

    Πώς να Ξεφύγεις από τον Undertaker

    Μπορεί η New Day να γλιτώσει από τις εκπλήξεις στην τρομακτική έπαυλη του Αντερτέικερ; Εσείς αποφασίζετε για την τύχη της σ’ αυτήν τη διαδραστική ταινία με θέμα το WWE.

    Απόσταση Ασφαλείας

    Η φορτισμένη σχέση μεταξύ δύο νεαρών μαμάδων, η μία επισκέπτρια και η άλλη ντόπια, αποκαλύπτει μια επικείμενη περιβαλλοντική καταστροφή και μια πνευματική συντριβή.

    Οδός Ανθρωπιάς 8

    Όταν την περίοδο της πανδημίας το Παρίσι μπαίνει σε καραντίνα, οι ιδιαίτεροι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας πρέπει να συνηθίσουν μια νέα ζωή – και ο ένας τον άλλο.

    Army of Thieves

    Στο πρίκουελ του “Army of the Dead” μια μυστηριώδης γυναίκα στρατολογεί έναν τραπεζικό ταμία, τον Ντίτερ, για να τη βοηθήσει σε μια ληστεία με χρηματοκιβώτια στην Ευρώπη.

    There’s Someone Inside Your House

    Η Μακάνι και οι φίλοι της στο λύκειο Όσμπορν προσπαθούν να εντοπίσουν και να σταματήσουν έναν μασκοφόρο φονιά που αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά των μαθητών.

    Διαβάστε επίσης:

    https://www.digitallife.gr/venom-let-there-be-carnage-anoigma-90-ekatommyrion-rekor-gia-ta-epochi-tis-pandimias-74016

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles