12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι Alcatrash στην πρώτη drive-in συναυλία του Καλοκαιριού – στις 25 Ιουνίου!

    Η μοναδική και αγαπημένη εμπειρία του CU drive-in concert επιστρέφει για να μας ενώσει με ασφάλεια σε μια συναυλία στην καρδιά του καλοκαιριού. Το CU ετοιμάζει μια δυνατή βραδιά μουσικής, την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 22:00, παρέα με τους αγαπημένους Alcatrash στο City Drive-in στο Kέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος!

    Οι αγαπημένοι Πέτρος Πυλαρινός, Ανδρέας Βούλγαρης,  Σταύρος Κωστής και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος που έχουμε γνωρίσει ως Alcatrash, θα ανεβούν στη σκηνή για να μας ξεσηκώσουν, με το νέο τους single «Είσαι ό,τι έχω» αλλά και με άλλες δημιουργίες τους που έχουμε αγαπήσει.

    CU συνδρομητές που θέλουν να δουν από κοντά την παρέα των τεσσάρων μουσικών να μοιράζονται την θετική τους ενέργεια με τον κόσμο, μπορούν να στείλουν μήνυμα DRIVE στο 54646 (χωρίς χρέωση) για να πάρουν κωδικό για δωρεάν είσοδο για τους ίδιους και άλλους τρεις φίλους τους στο αυτοκίνητο.

    Το CU Drive-in concert ετοιμάζεται με προτεραιότητα την ασφαλή διασκέδαση για όλους.  Οι CU συνδρομητές και η παρέα τους θα μπορέσουν να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία μέσα από τα αυτοκίνητά τους. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, όμως το CU Drive-In Concert προτείνει στον κόσμο να φτάσει στο σημείο από νωρίς, ώστε να προλάβουν τη θέση τους. Και η βραδιά, φυσικά, αρχίζει από νωρίς παρέα με ηλιοβασίλεμα και αγαπημένες πίτσες Domino’s κερασμένες από το CU!

    Έλα νωρίς γιατί αν γεμίσει, γέμισε!

    Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: facebook.com/events

    Δείτε ακόμη: Και φέτος City Drive-In στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος – Με το ιδανικότερο πρόγραμμα για θερινό σινεμά

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles