20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι δημιουργοί του Pokemon Go ετοιμάζουν Monster Hunter AR game που θα παίζει στον πραγματικό κόσμο!

    Τη Niantic τη γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια με τον χαμό που προκάλεσε με το Pokemon Go, καθώς ως γνωστόν το κυνήγι των Pokemon είχε τρελάνει όλη την υφήλιο! Τώρα οι developers της ετοιμάζουν έχουν ένα ακόμη φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο project, καθώς πρόκειται να δημιουργήσουν ένα AR Monster Hunter game, το οποίο όπως το Pokemon Go έτσι κι αυτό θα λαμβάνει χώρα στον πραγματικό κόσμο.

    Το studio ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Capcom και το Monster Hunter Now θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να κυνηγούν… τέρατα και να τα μεταφέρουν στον πραγματικό κόσμο μέσω ενός AR-based interface. Αν και σε αυτή τη φάση η Niantic δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα αναφορικά με το ύφος και το στυλ του gameplay, παρόλα αυτά όλα συνηγορούν ότι θα ακολουθεί την ίδια φόρμουλα με το Pokemon Go, όπου οι παίκτες θα κυνηγούν και θα αντιμετωπίζουν τέρατα και θα επιχειρούν να συγκεντρώσουν resources. Αναμφίβολα, από τη στιγμή που το Monster Hunter: World και γενικότερα το Monster Hunter franchise θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα όλων των εποχών για την Capcom κάτι μας λέει ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα… σκίσει. Δείτε το teaser trailer που ακολουθεί και προετοιμαστείτε για το release (σε iOS και Android) που τοποθετείται χρονικά κάπου μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles