18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι φωνητικές κλήσεις επιστρέφουν στις υπηρεσίες της Google και τα Hangouts

    Η νέα εφαρμογή Hangouts που παρουσίασε η Google το Μάιο, ενοποιώντας τις επικοινωνίες σας μέσω των υπηρεσιών της, δε διέθετε δυνατότητα voice calls, ένα κενό που μόλις τώρα καλύπτει η αμερικανική εταιρεία με την εκ νέου υποστήριξή τους, η οποία είναι, όπως σημειώνεται, στο σχετικό blog post “καλύτερη από ποτέ”.

    video call 2

    Η δυνατότητα voice calling θα είναι εφικτή σε χρήστες Hangouts για Gmail, Google+ αλλά του extension της εφαρμογής για τον Chrome, επιτρέποντάς σας να καλέσετε τους φίλους σας, αλλά και τηλεφωνικούς αριθμούς, ανά τον κόσμο.

    Οι κλήσεις σε ΗΠΑ και Καναδά είναι δωρεάν από χώρες που υποστηρίζουν το hangout calling, ενώ για τις υπόλοιπες κλήσεις υπάρχουν προσιτές χρεώσεις, σύμφωνα με τη Google.

    rates-greece

    Η νέα δυνατότητα voice calling σάς επιτρέπει να προσθέσετε πολλαπλούς τηλεφωνικούς αριθμούς και συμμετέχοντες μέσω video στην ίδια κλήση, αλλά και ηχητικά εφέ (όπως χειροκροτήματα ή γέλια) στην επικοινωνία σας.

    Για να πραγματοποιήσετε μία κλήση μέσω των Hangouts, αναζητήσετε το νέο “εικονίδιο τηλεφώνου” στο Gmail ή το νέο “Call a Phone” μενού στο Google+ ή τον Chrome extension.

    Η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σταδιακά σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες ημέρες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles