21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι φωτογραφίες του Costa Concordia που κόβουν την ανάσα

    Το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia στις 13 Ιανουαρίου, έξω από το λιμάνι  του Giglio έφερε στη μνήμη όλων την εικόνα του Τιτανικού. Η όψη του γερμένου κρουαζιερόπλοιου έξω από το παραδοσιακό λιμανάκι, ο συνεχιζόμενος αγώνας των συνεργείων διάσωσης και όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που προσπαθούν να αποτρέψουν μία οικολογική καταστροφή, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στα δελτία ειδήσεων αλλά και στα websites.

    Κάθε μέρα διαρρέουν στο διαδίκτυο ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες από το ναυάγιο,με την ίδια ροή που προκύπτουν λεπτομέρειες για τις συνθήκες του ναυαγίου. Το msnbc μάζεψε σε μία gallery με τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουν “βγει” μέχρι στιγμής από το ναυάγιο και η κάθε μία αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

    Οι ακριβείς συνθήκες που συνέβη η πρόσκρουση του Costa Concordia δεν είναι κάτι που θα εξετάσουμε εμείς σε αυτό το post. Εμείς θα παραμείνουμε στη δυνατότητα που μας δίνει η τεχνολογία και το internet να έρχονται στο φως τέτοια φωτογραφικά στιγμιότυπα που αποτυπώνουν το μέγεθος των πραγμάτων. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να εντυπωσιαζόμαστε όταν άνθρωποι με τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό, αποτυπώνουν τέτοιες εικόνες. Ειδικά αυτές από το εσωτερικό του ναυαγίου ή εκείνες που έχουν έχουν ληφθεί κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles