17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι hackers του HBO διαρρέουν προσωπικά στοιχεία των πρωταγωνιστών του Game of Thrones

    Σε μία υπόθεση που θυμίζει το περίφημο χακάρισμα στη Sony Pictures, οι hackers του αμερικανικού δικτύου HBO διαρρέουν τώρα προσωπικά στοιχεία ηθοποιών του Game of Thrones, όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις και emails, μαζί με τμήμα από το σενάριο, απαιτώντας λύτρα εκατομμυρίων δολαρίων για να μη διαρρεύσουν περαιτέρω στοιχεία…

    got

    Οι hackers ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους 1.5TB δεδομένα που περιλαμβάνουν πολλά στοιχεία, emails, αλλά και ολόκληρες τηλεοπτικές σειρές!

    Σε video διάρκειας 5 λεπτών κάποιος που αποκαλείται “Mr Smith” απευθύνεται στον επικεφαλής του HBO, ζητώντας να πληρώσει μέσα σε τρεις μέρες τα λύτρα για να μην υπάρξουν περαιτέρω διαρροές. Μαζί με το video διέρρευσαν και 3.4GB δεδομένων.

    Ένα έγγραφο φαίνεται να περιέχει την εμπιστευτική λίστα για το Game of Thrones, όπου αναφέρονται προσωπικοί τηλεφωνικοί αριθμοί και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ηθοποιούς όπως ο Peter Dinklage, η Lena Headey και η Emilia Clarke.

    Οι hackers ισχυρίζονται ότι χρειάστηκαν 6 μήνες για να σπάσουν το δίκτυο του HBO, ενώ ξοδεύουν 500.000 δολάρια το χρόνο για να αγοράσουν zero-day exploits που τους βοηθούν να σπάσουν δίκτυα μέσα από holes που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά στη Microsoft και άλλες εταιρείες software.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles