13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι νέες εκπλήξεις της Huawei σε premium laptops. Matebook X Prο, Matebook 13, καθώς και το MatePad Pro καταφθάνουν σύντομα!

    Η Huawei ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στα laptop με τα premium μοντέλα που καταφθάνουν σε λίγες ημέρες, και οι εκπλήξεις, για άλλη μία φορά, θα είναι μεγάλες!

    Μετά την τεράστια απήχηση που είχαν στο καταναλωτικό κοινό τα MateBook D14 και MateBook D15 -τα πρώτα laptops της Huawei που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο- με τις προπαραγγελίες να εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ, η Huawei ετοιμάζει νέα έκπληξη για τους καταναλωτές με τρία premium προϊόντα που αναμένεται να λανσαριστούν πολύ σύντομα. Το ασυναγώνιστο Matebook X Pro, το υπέρκομψο MateBook 13 και το απίθανο και απίστευτα εύχρηστο MatePad Pro.

    Το Matebook X Pro είναι ένα laptop με κομψό μεταλλικό σώμα και FullView οθόνη αφής 13.9” που «υπερβάλλει» σε επιδόσεις και σχεδιασμό. Το Matebook 13 είναι μία πιο οικονομική πρόταση για laptop υψηλής ποιότητας, με υπέρκομψη εμφάνιση, premium κατασκευή και μια οθόνη χωρίς όρια. Το MatePad Pro, μια ελαφριά συσκευή με εκπληκτική φορητότητα, εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο και γραφίδα για να μετατρέπεται στη στιγμή σε φορητό υπολογιστή, για να γίνει η δουλειά και η διασκέδαση η εμπειρία που πάντα επιθυμούσατε. Με τον συνδυασμό σχεδιαστικής πρωτοπορίας και τεχνολογικής υπεροχής, οι νέες συσκευές της Huawei θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές: Design, πανίσχυρες επιδόσεις, ταχύτατη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ασυναγώνιστη ποιότητα. Τρία νέα μοντέλα που θα «αναστατώσουν» ευχάριστα την αγορά!

    Οι νέες αφίξεις έρχονται λίγο καιρό μετά από την ενθουσιώδη ανταπόκριση στα πρώτα laptops της Huawei που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά αυτό τον Φεβρουάριο όπου οι προπαραγγελίες όχι μονάχα εξαντλήθηκαν σε λίγες ημέρες, αλλά και οι ποσότητες που διατέθηκαν ξεπέρασαν 4 φορές τις αρχικές εκτιμήσεις, με όλους όμως τους καταναλωτές να εξυπηρετούνται. Οι λόγοι αυτής της επιτυχίας; Από την μία η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και το εντυπωσιακό design των laptop της Huawei, από την άλλη οι «έξυπνες» λειτουργικές τους δυνατότητες και η ελκυστική τιμή τους, σε συνδυασμό με την απίθανη προσφορά που δεν μπορούσες να προσπεράσεις. Καθοριστικός όμως αποδεικνύεται και ο παράγοντας της αξιοπιστίας της Huawei -τα τελευταία χρόνια η εταιρεία είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών στην επιλογή smartphone- και η υπόσχεσή της να διαθέτει πάντοτε, ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία προς όφελος του καταναλωτή.

    Η υπόσχεση της Huawei να προσφέρει πάντοτε το καλύτερο είναι διαχρονική και η συνταγή της επιτυχίας όχι μονάχα επαναλαμβάνεται αλλά μπορεί και να βελτιώνεται, μείνετε συντονισμένοι  λοιπόν γιατί σε λίγες ημέρες τα δεδομένα θα αλλάξουν για άλλη μία φορά με πολύ μεγάλες εκπλήξεις!

    Το μέλλον των laptops είναι εδώ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles