15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι νέες κυκλοφορίες στα κανάλια της Fox – Ποιες σειρές δεν πρέπει να χάσετε

    Η αρχή του τέλους για το Homeland, crossover μεταξύ Grey’s Anatomy και Station 19 και πολλές άλλες νέες σεζόν για τις αγαπημένες μας σειρές στα κανάλια FOX και FOX Life!

    Στα κανάλια της Fox προβάλλονται αγαπημένες και νέες σειρές όπως: The Walking Dead, Legion, Atlanta, The Gifted, American Horror Story, Empire, Family Guy, Grey’s Anatomy, How To Get Away With Murder, Bones, This Is Us, Modern Family και πολλές άλλες. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας σειρές από την τηλεόραση σας, στην Ελλάδα. Τα κανάλια Fox μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του τηλεοπτικού σας παρόχου συνδρομητικής τηλεόρασης.

    Station 19 / Grey’s Anatomy: Crossover Επεισόδιο – 3 Φεβρουαρίου 21:00

     

    κανάλια fox

    Οι πρωταγωνιστές του «Station 19» και του πολυβραβευμένου «Grey’s Anatomy» της Shonda Rhimes, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα δυνατό crossover επεισόδιο.  Το ατελείωτο βράδυ δράσης δεν πρέπει να χάσει κανείς!

    Δείτε το τρέιλερ:

     

    Homeland – 8ος Κύκλος – 10 Φεβρουαρίου 21:50

     

    κανάλια fox

    Ο τελευταίος κύκλος του κατασκοπικού έπους έρχεται αποκλειστικά στο FOX και μας μεταφέρει στον «αιώνιο πόλεμο» στο Αφγανιστάν. Η Carrie Mathison (Claire Danes) προσπαθεί να αναρρώσει από τον εγκλεισμό μηνών, σε ρωσικό γκουλάγκ. Το σώμα της θεραπεύεται, αλλά η μνήμη της είναι διασπασμένη κάτι που αποτελεί πρόβλημα για τον Saul (Mandy Patinkin). Παρά τις ιατρικές συμβουλές, ο Saul ζητάει από την Carrie να τον συνοδεύσει στο στόμα του λύκου για μια τελευταία φορά!

    Δείτε το τρέιλερ:

     

    The Walking Dead – 10ος Κύκλος – 24 Φεβρουαρίου 22:40

     

    κανάλια fox

    Στον 10ο κύκλο του The Walking Dead οι κοινωνίες ακόμα συνέρχονται από την τρομακτική επίδειξη δύναμης της Alpha. Έχουν απρόθυμα, αποδεχθεί τα σύνορα που τους επιβλήθηκαν, ενώ οργανώνονται και εξοπλίζονται για τη μάχη που αναπόφευκτα καταφθάνει.

    Δείτε το τρέιλερ:

     

    Project Runway – 18ος Κύκλος – 4 Φεβρουαρίου 21:50

     

    κανάλια fox

    Ο διαγωνισμός μόδας περιλαμβάνει 16 νέους σχεδιαστές, έτοιμους να συνεπάρουν το supermodel Karlie Kloss, τον μέντορα Christian Siriano και τους κριτές Nina Garcia, Brandon Maxwell και Elaine Welteroth με τις εντυπωσιακές τους δημιουργίες.

    Δείτε το τρέιλερ:

     

    Criminal Minds – 15ος Κύκλος – 12 Φεβρουαρίου 21:50

     

    Επιστρέφοντας για τον τελευταίο κύκλο της, η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI, οι οποίοι αναλύουν τα πιο διεστραμμένα εγκληματικά μυαλά, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις τους, πριν ξαναχτυπήσουν.

    Δείτε το τρέιλερ:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles