16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι premium θήκες της Nomad για τα iPhone X, 7/8 και 7 Plus/8 Plus στο Plusmobi!

    “Πρόσφατα πήραμε τα χέρια μας τις νέες θήκες Nomad για το iPhone X , iphone 7/8 καθώς και iPhone 7 plus/8 plus.

    Η Nomad, γνωστή για τις υψηλής ποιότητας προιόντων κατασκευασμένα από δέρμα Horween Leather, προσφέρει μια ευρεία ποικιλία θηκών για το iPhone lineup series της.

     

    ηξηξ

    Σειρά NOMAD Clear Case :

    Eντυπωσιάκή , μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση!

    Η θήκη αυτή δεν θα είναι για λίγους και εκλεκτούς λόγω του σύγχρονου σχεδιασμού της, της ελαφριάς κατασκευής αλλά και της στερεής απτικής απόκρισης στο κλικ των κουμπιών!

    Προστατέψτε το iPhone σας και δώστε του μια μοντέρνα εμφάνιση με την Clear Case.

    7777

    Η επένδυση μαλακών μικροϊνών σμίγει το τηλέφωνο και το κέλυφος και έτσι παρέχει προστασία από άκρη σε άκρη. Αυτή η μοντέρνα κασετίνα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, συνδυασμένο με έναν προφυλακτήρα TPE από καουτσούκ, που παρέχει πλήρη προστασία περίμετρου και οθόνης, καθώς και εξαιρετικό tanned από φυτικά Horween δέρμα που αναπτύσσει πλούσια πατίνα με τη πάροδο του χρόνου και εκτεταμένη χρήση.

     

    Προστασία πτώσης 2 μετρα

    Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσει κανείς το iPhone του προστατευμένο και η NOMAD είναι εδώ για να το διασφαλίσει

    αφού παρέχει προστασία από πτώση 2(!)μέτρα που θα εξασφαλίσει ότι το τηλέφωνό σας θα παραμείνει στο ατόφιο και όχι …κομμάτια:/.

    Λεπτή σχεδίαση

    Η καλύτερη προστασία κανονικά έρχεται με μια ογκώδη θήκη που είναι δύσκολο να χωρέσει σε μια τσέπη… H ΝOMAD το ξανασκέφτηκε!

    Όλη η προστασία μιας ογκώδους θήκης, αλλά πλέον συμπαγής σε ένα κομψό, μινιμαλιστικό σχέδιο που δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο στην τσέπη σας!

    8888

    Horween Δέρμα

    Θέλοντας οι χρήστες προιόντων NOMAD να ξεχωρίσουν, επιλέγονται σχολαστικά υλικά υψηλής ποιότητας για να συνοδεύουν τα πιο σημαντικά αξεσουάρ τους. Το διάσημο δέρμα από το Horween Leather Co. του Σικάγου, είναι ένα από τα παλαιότερα βυρσοδεψεία της Αμερικής. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το ακατέργαστο, tanned από φυτά δέρμα θα αναπτύξει μια πατίνα, δημιουργώντας ένα όμορφο, πλούσιο χαρακτήρα μοναδικό για εσάς.

    θθ

    Τέλεια ισορροπία

    Η Clear Case συνδυάζει την ρουστίκ αίσθηση του δέρματος Horween με κομψή, μινιμαλιστική σχεδίαση. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δείτε την ομορφιά του iPhone σας, αλλά θα συμπληρωθεί από ένα πλούσιο σκούρο δέρμα που είναι χτισμένο για να μεγαλώνει μοναδικά για εσάς.

    Σειρά NOMAD Leather Case Rugged rustic :

    12 123123

    Από όλες τις θήκες Nomad που εξετάζονται, η θήκη iPhone Rugged Case είναι ίσως η πιο “φυσιολογική” από όλες:)..

    Είναι μια δερμάτινη θήκη Horween, συνδυασμένη με ένα στιβαρό περιμετρικό χείλος από καουτσούκ που περιβάλλει την εξωτερική άκρη.

    Όλες οι συνηθισμένες λεπτομέρειες που χρειάζονται για μια εξαιρετική θήκη είναι παρούσες, συμπεριλαμβανομένης μιας εγκοπής για το περίβλημα της κάμερας του iPhone, και των κουμπιών Side και Volume.

    Όπως τα περισσότερα δερμάτινα προιόντα υψηλής ποιότητας, ετσι λοιπόν και οι θήκες της ΝOMAD , βελτιώνονται με το πέρασμα του χρόνου καθώς το δέρμα χρησιμοποιείται…

    H σειρά Nomad Rugged Rustic είναι ένας μινιμαλιστικός συνδυασμός προστατευτικού πολυμερούς και παραδοσιακής δερμάτινης κατασκευής. Κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό υλικό υψηλής ποιότητας, συντηγμένο με προφυλακτήρα TPE από καουτσούκ, που παρέχει πλήρη προστασία περιμέτρου και οθόνης, καθώς και εξαιρετικό Horween δέρμα που αναπτύσσει πλούσια πατίνα με εκτεταμένη χρήση.

    Horween δέρμα

    Προστασία πτώσης 10ft / 3 μέτρων

    Σειρά NOMAD Case Hexagon for Apple iPhone X Rugged – BLACK SMOKE GRAY:

    ααα σσσσ

    Δώστε στον εαυτό σας ένα εύχρηστο αξεσουάρ που παρουσιάζει ανώτερη προστασία με την θηκη Hexagon Phone από την Nomad – ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και στυλ – αυτό η θήκη για το Apple iPhone X, θα είναι μια τέλεια λύση προστασίας!

    Αυτή η εξαιρετικής αντοχής θήκη, κατασκευάζεται από συνδυασμό του πολυκαρμπονικού πλαισίου Dow Dupont, του προφυλακτήρα TPU από καουτσούκ και της διπλής δομής με πλήρη σύνδεση – όλα παρέχουν εξαιρετική και ασυναγώνιστη προστασία.

    Οι ανυψωμένες ακμές και η βαθμολογία πτώσης 5(!) μέτρων, παρέχουν αποτελεσματική προστασία στην οθόνη του τηλεφώνου σας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για ξαφνικές, τυχαίες πτώσεις.

    Φινιρισμένο με εξαγωνικό μοτίβο, αυτή η θήκη του τηλεφώνου δίνει μια μινιμαλιστική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες iPhone X που λατρεύουν τις λεπτομέρειες, η θήκη αυτή ταιριάζει άνετα γύρω από το τηλέφωνο για ουσιαστική προστασία.

      • 5μ Mil-spec προστασία απο πτώσεις
      • Διπλής κατασκευή συνδυασμός υλικών
      • Συμβατό με ασυρματη φόρτιη QI – Wireless charging

     

    ΣΕΙΡΑ NOMAD WALLET με ενσωματωμένο POWER BANK & Lighning καλώδιο MFI:

    1. – Nomad SLIM Wallet with integrated batt. 2400mAh and lightning – NomadPortable – TAN

    ηη νν

    Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν καθίσετε στο γραφείο σας ή οπουδήποτε; Nα βγάλετε το τηλέφωνό σας και το πορτοφόλι σας έξω από την τσέπη σας, σωστα:

    Είναι τα δύο αντικείμενα που είναι πάντα μαζί σας, αλλά και τα δύο στοιχεία που είναι άβολα να έχετε στις τσέπες σας ενώ κάθεστε…

    Τώρα, πόσο συχνά έχετε βρεθεί με χαμηλή μπαταρία και μόνο το πορτοφόλι σας μαζί σας; Δεν υπάρχει διαθέσιμο καλώδιο ή πηγή ενέργειας!

    Μας συνέβη πάρα πολλές φορές ώσπου η NOMAD έψαξε να βρεί μια λύση που θα ταιριάζει απρόσκοπτα στην καθημερινότητά μας.

    Λύση: το NOMAD πορτοφόλι!

    Δερμάτινο πορτοφόλι υψηλής ποιότητας με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 2400mah υψηλής πυκνότητας που δεν είναι παχύτερο από το μέσο πορτοφόλι!

    Συμπαγής μπαταρία υψηλής ισχύος

    Χρησιμοποιόντας τη τελευταία εξέλιξη στη τεχνολογία των  μπαταριών ιόντων λιθίου και υπερ-κυκλωμάτων, εξασφαλίσαμε ένα σύστημα μπαταρίας πραγματικά υψηλής πυκνότητας. Χρησιμοποιόντας ένα προηγμένο μικροεπεξεργαστή SoC (σύστημα σε τσιπ) και βαθμούς 01005 , μας επιτρέπουν να στεγάζουμε μια εξαιρετικά συμπαγή μπαταρία 2400mAh, παρέχοντας πλήρη φόρτιση για το iPhone σας, που “διψάει” για ενέργεια. Και με το σχεδιασμό της μπαταρίας στη σπονδυλική στήλη του Bi-fold wallet και της βάσης του Slim, κατορθώσαμε να διατηρήσουμε και τα δύο πορτοφόλια στο ίδιο πάχος με τα παραδοσιακά πορτοφόλια.

    Kατασκευή και ραφή

    Κάθε πορτοφόλι κρατιέται μαζί με ένα ανθεκτικό αλλά κομψό μοτίβο ραφής, στηριζόμενη στον γνωστό κατασκευαστή νήματος Fil Au Chinois της Γαλλίας.
    Αυτό το προεντεταμένο κλωστικό νήμα χρησιμοποιείται σε όλες τις παραδοσιακές δερμάτινες χειροτεχνίες και σέλες και το εμπιστεύονται αναγνωρισμένες μάρκες όπως η Hermes.
    Η προσεκτική ραφή συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητας και εμποδίζει το δέρμα να εκτείνεται και να παραμορφώνεται με εκτεταμένη χρήση.

    • AUTHENTIC USA-MADE LEATHER: The Nomad Leather Charging Battery Wallet is made by Horween Leather, one of the oldest tanneries in the USA and is the only one located in Chicago.
    • DEVELOPS RUGGED PATINA: The real leather grows darker and will have wear that will look more beautiful as it ages; enjoy a gorgeous charging wallet that will look like no other.
    • 1X FULL IPHONE CHARGE: This wallet has a 2,400mAh Panasonic lithium battery inside where you can charge your iPhone for emergency and travels. The battery is stored in the walletÆs base and connects through a 3-inch Lightning cable
    • SLIM DESIGN: Unquestionably timeless, it embodies everything one would want in a leather wallet and integrates a complete charging system for your iPhone. Comes in slim design for light and minimalist carrying capacity. Brown in color.
    • DURABLE YET ELEGANT: The hard-wearing stitching pattern maintains the walletÆs lasting integrity and prevents the leather from altering and stretching through years of use.
    • Product Dimensions: 9.5 x 7.6 x 2.5 cm ; 100 g
    • Boxed-product Weight: 227 g

    2. – Nomad Wallet with integrated batt. 2400mAh and lightning – Bifold – BROWN

    Μια σύγχρονη λύση για το κλασικό διπλό πορτοφόλι! Διακριτικά σας παρέχει μια πλήρη φόρτιση του iPhone σας…Φτιαγμένο από ελαφρώς επεξεργασμένο, δέρμα tanned – από ένα από τα παλαιότερα βυρσοδεψία της Αμερικής. Αυτό το πορτοφόλι έχει σχεδιαστεί να αποδώσει σε βάθος χρόνου μια όμορφη πατίνα, δημιουργώντας ένα όμορφο, δερμάτινο πορτοφόλι με ένα look  μοναδικά δικό σας!

    ;ςε;ςε ασδασδασδασδ ρρρρ σδασδασδδ φφφφ

    •      Horween δέρμα από τις ΗΠΑ
      Αναπτύσσει μια τραχιά πατίνα

    1 x πλήρης φόρτιση iPhone 7Apple MFi, USB 2.0, CE, FCC, UN38.3, RoHS

    Το πορτοφόλι έρχεται σε ένα κλασσικό διπλό σχεδιασμό με μεγαλύτερη χωρητικότητα για μετρητά και κάρτες. Έχει τη χωρητικότητα μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου 2400mAh για έκτακτες ανάγκες και ταξίδια.

    Η μπαταρία βρίσκεται στη σπονδυλική στήλη της διπλής όψης για να διατηρήσει το πορτοφόλι στο ίδιο πάχος με τα παραδοσιακά.

    Αυτό το πορτοφόλι διαθέτει πέντε θέσεις για πιστωτικές κάρτες, μία άδεια οδηγού, μία κάρτα RFiD, τρεις επαγγελματικές κάρτες, 10 λογαριασμούς & μία πλήρη φόρτιση για iPhone.

     3. – Nomad Wallet with integrated batt. 2400mAh and lightning – NomadPortable

    ασδ

     

    Ένα πορτοφόλι πλήρες φόρτισης iPhone!
    Το Nomad Wallet για το iPhone διαθέτει πέντε θέσεις για πιστωτικές κάρτες, μία άδεια οδηγού, μία κάρτα RFiD, τρεις επαγγελματικές κάρτες, 10 λογαριασμούς & μία πλήρη φόρτιση για iPhone!

    Συμπαγής μπαταρία υψηλής ισχύος.

    Η NOMAD , πήγε στο απόλυτο άκρο της τεχνολογίας μπαταριών ιόντων λιθίου και των εξαιρετικά συμπαγών κυκλωμάτων για να καταστήσει ένα σύστημα μπαταρίας εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας.

    Χρησιμοποιήσε ένα προηγμένο μικροεπεξεργαστή SoC (σύστημα σε τσιπ) και εξαρτήματα ποιότητας 01005 πουεπιτρέπουν να συσκευαστεί μια τεράστια μπαταρία 2400mAh παρέχοντας μια πλήρη φόρτιση για το iPhone σας.
    Εντυπωσιακά λεπτό. Τοποθετώντας την μπαταρία στη σπονδυλική στήλη (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε εκκρεμότητα) δημιουργήσαμε ένα πορτοφόλι που δεν είναι παχύτερο από το τυπικό σχέδιο.

    Είναι επίσης περίπου το ίδιο μέγεθος με το φυσιολογικό πορτοφόλι σας.
    Σχεδιασμένο για να ταιριάζει στη ζωή σας.

    Το πορτοφόλι Nomad είναι παρόμοιο σε μέγεθος με ένα τυπικό πορτοφόλι αλλά με ενσωματωμένο καλώδιο lightning MFI!
    Mε πιστοποίηση από την Apple, το πορτοφόλι διαθέτει καλώδιο Lightning από την Apple, οπότε είναι δυνατή η παροχή της υψηλότερης ποιότητας τροφοδοσίας.

    Δοκιμασμένο αυστηρά σε ζεστά και κρύα περιβάλλοντα, το πορτοφόλι είναι έτοιμο για εσάς όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

     
    Size 95mm (height) x 125mm (width) x 25mm (max thickness)
    Weight 162g
    Technical 2400 mAh high density lithium ion rechargeable battery, Micro USB (in), Apple Lightning (out)
    Materials High crush strength aluminum casing, high strength polycarbonate end caps, black saffiano leather.
    Certification MFi, CE, FCC, ROHS, UN38.3
    Charge Inputs Charges with Micro USB
    Charge Outputs 5V / 1.5A out for Lightning cable
    Designed and tested to pass Airport security checks. 100% compliant with world battery standards for carry on batteries.

    Διαστάσεις προϊόντος: 19,8 x 15,5 x 8,9 cm. 45 g
    Κιβωμένο προϊόν Βάρος: 680 g
    Αριθμός μοντέλου στοιχείου: NomadPortable

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles