21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι προηγμένες λύσεις Backup της Veritas διαθέσιμες στην Κύπρο από την Logicom

    Προϊόντα, υπηρεσίες και εξειδικευμένα εργαλεία, που αποτελούν τις ιδανικότερες λύσεις στον τομέα αποθήκευσης και ανάκτησης δεδομένων, για κάθε κυπριακή επιχείρηση και οργανισμό προσφέρει η Veritas, η οποία δραστηριοποιείται και ηγείται παγκοσμίως στον τομέα του enterprise data protection και software-defined storage.

    Η Veritas, τα προϊόντα της οποίας διανέμονται σε Κύπρο και Μάλτα από την εταιρεία Logicom (www.logicomdistribution.net), ενσωμάτωσε πρόσφατα νέες καινοτόμες τεχνολογίες για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία, δίνοντας έμφαση στην ευκολία χρήσης και το προσιτό κόστος ως ακολούθως:

    Veritas SaaS Backup

    Βασικός πυλώνας των προτεινόμενων λύσεων είναι Veritas SaaS Backup. Το “Software as a Service” είναι μια υπηρεσία προστασίας δεδομένων που βασίζεται στο cloud. Το SaaS, βελτιώνει την προσβασιμότητα, την επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία, ελαχιστοποιώντας τα γενικά έξοδα και το κόστος συντήρησης.

    Απευθύνεται σε οργανισμούς που χρησιμοποιούν MS Office 365, MS Dynamics, Google G-Suite και SalesForce, οι οποίοι υλοποιούν πολιτικές Recovery Point (RPO) και Recovery Time (RTO) οbjectives, με επιδίωξη το υψηλό επίπεδο προστασίας με την μέγιστη απλότητα χρήσης. Το Veritas SaaS Backup είναι η λύση δημιουργίας αντιγράφων cloud-to-cloud με ασφαλή και αυτοματοποιημένη προστασία δεδομένων σε workloads που αναπτύσσονται σε πλατφόρμες και εφαρμογές SaaS.

    Απλά, εύκολα και χωρίς προβλήματα

    Μια απλή διαδικασία ενσωμάτωσης, που συνδέει τον λογαριασμό σας σε ένα από τα προαναφερθέντα περιβάλλοντα με το Veritas SaaS Backup, σας δίνει άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.

    Δυνατότητες proof scale out

    Εμπιστευθείτε τη στρατηγική SaaS workload data protection για να καλύψετε τις ανάγκες οποιουδήποτε μεγέθους δεδομένων. Προσθέστε και διαχειριστείτε νέους λογαριασμούς χωρίς να απαιτούνται δαπανηρές αναβαθμίσεις σε τεχνολογία, υποδομή ή administration.

    Απολαύστε με ηρεμία, την ασφαλή και αξιόπιστη λύση προστασίας δεδομένων

    Αποτρέψτε τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων με αυτοματοποιημένες δυνατότητες data redundancy που δημιουργούν και διατηρούν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες. Με την κρυπτογράφηση 256-bit AES, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται τόσο κατά τη διάρκεια at-rest όσο και in-flight.

    Κοινή χρήση περιεχομένου

    Το Veritas SaaS Backup σάς δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε επιλεγμένα αρχεία και φακέλους με συναδέλφους ή εξωτερικούς συνεργάτες για πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες συνεργασίας. Θέστε τα όρια για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση ή να προβάλλουν καθορισμένο περιεχόμενο.

    Δοκιμάστε το τώρα ή επικοινωνήστε με το διανομέα: Logicom Distribution Cyprus & Malta T: +357 22 551000 | www.logicomdistribution.net

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles