18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι σπουδαστές του ΑΚΤΟ «ντύνουν» το Galaxy Note II

    H Samsung Electronics Hellas και το Κολλέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ εγκαινίασαν την έκθεση «It’s your time to Be Creative» με τη βράβευση των τεσσάρων ικητών που αναδείχθηκαν για τον σχεδιασμό καλύμματος του νέου Smartphone Galaxy Note II.

    Συγκεκριμένα, η Samsung κάλεσε 38 σπουδαστές του τμήματος γραφιστικής του ΑΚΤΟ από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό κατά την περίοδο 29 Οκτωβρίου με 19 Νοεμβρίου προκειμένου να σχεδιάσουν το κάλυμμα για το Smartphone Galaxy Note II.  Με αυτόν τον τρόπο οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τη δημιουργικότητά και το ταλέντο τους συνδυάζοντας την τέχνη με την τεχνολογία.

    Οι σχεδιαστές των καλύτερων designs καλυμμάτων για το Galaxy Note II όπως αναδείχθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης «It's your time to Be Creative».

    Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο σχεδιαστής Δημήτρης Μαρίνης το έργο του οποίου θα τυπωθεί και θα πωληθεί μαζί με το Galaxy Note II σύντομα από τα καταστήματα Πλαίσιο. Δεύτερος νικητής ήταν ο Γρηγόρης Γιανουλόπουλος, τρίτος ο Ανδρέας Δέσκας και τέταρτος ο Κυριάκος Μπαλντάς. Τα σχέδια όλων των σπουδαστών θα εκτίθενται στον πολυχώρο «Έβδομος», στο Σύνταγμα (Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά) την περίοδο 13-16 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00-19:00. Πέρνα μια βόλτα, δεν θα χάσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles