21.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Οι τηλεοράσεις LG καινοτομούν με Apple Music σε spatial audio και Dolby Atmos

    Η LG Electronics (LG) εισάγει μια νέα και συναρπαστική λειτουργία στις smart τηλεοράσεις της για χρήστες που απολαμβάνουν τη μουσική. Οι smart τηλεοράσεις LG, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων OLED και των μοντέλων QNED με Dolby Atmos, είναι οι πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Spatial Audio με Dolby Atmos από το Apple Music. Διαθέσιμη από αυτήν την εβδομάδα, η επαναστατική εμπειρία καθηλωτικής μουσικής μαγεύει τους ακροατές με συναρπαστικό ήχο και ανεβάζει την ηχητική απόλαυση σε νέα ύψη.

    Για να γιορτάσει αυτό το αξιοσημείωτο ορόσημο, η LG προσφέρει δωρεάν τρεις μήνες Apple Music στους χρήστες Smart TV της LG σε όλον τον κόσμο. Η δωρεάν δοκιμή διάρκειας 3 μηνών είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Apple Music για συμβατές έξυπνες τηλεοράσεις LG (μοντέλα 2018 και μεταγενέστερες) με webOS 4.0 και πάνω, καθώς και μοντέλα οθόνης lifestyle StanbyME, StanbyME Go και MyView Smart Monitor.

    Το Apple Music είναι μια υπηρεσία χωρίς διαφημίσεις με μια τεράστια βιβλιοθήκη που επιτρέπει στους συνδρομητές να ακούν πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια και 30.000 επιμελημένα playlist. To Apple Music παρουσιάζει επίσης μια σειρά αποκλειστικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του Apple Music Live, μιας σειράς συναυλιών που περιλαμβάνει ζωντανή μετάδοση, αναπαραγωγή βίντεο μετά την προβολή, ζωντανά ηχογραφημένα άλμπουμ και αποκλειστικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών πριν από την εμφάνιση. Οι χρήστες LG Smart TV μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο Apple Music με φωνητικές εντολές στο LG Content Store, στις Εφαρμογές ή μέσω της Music Quick Card στην αρχική οθόνη, η οποία χρησιμεύει ως μια βολική πύλη για αδιάλειπτη ακρόαση ψυχαγωγίας.

    Η μουσική είναι διαθέσιμη σε Dolby Atmos εμπλουτίζει περαιτέρω την εμπειρία ήχου, παρέχοντας υψηλό επίπεδο καθαρότητας και βάθους με πολυδιάστατο ήχο. Το Apple Music αναπαράγει αυτόματα κομμάτια Dolby Atmos σε συμβατές τηλεοράσεις Smart LG και όταν συνδυάζεται με μοντέλα soundbar LG με δυνατότητα Dolby Atmos, ο ήχος εναρμονίζεται για να βυθίσει τους ακροατές σε μια εμπειρία ακρόασης άλλου επιπέδου. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε την ένταση όταν μεταβαίνετε στην ακρόαση κομματιών Dolby Atmos, χάρη στον αλγόριθμο ομαλοποίησης της έντασης που εφαρμόζεται.

    Επιπλέον, ακόμη και σε smart τηλεοράσεις LG που δεν υποστηρίζονται από Dolby Atmos, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τον μαγευτικό ήχο του Dolby Atmos συνδέοντας ένα LG Soundbar4 με Dolby Atmos. Οι smart τηλεοράσεις LG μπορούν επίσης να συνδεθούν απευθείας με το Apple AirPod ή άλλες συσκευές Apple μέσω Bluetooth για να απολαύσετε το Dolby Atmos.

    Τα τραγούδια και τα άλμπουμ που είναι διαθέσιμα σε Dolby Atmos φέρουν σαφή ετικέτα στο Apple Music με ένα σήμα στη σελίδα λεπτομερειών του άλμπουμ. Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν εύκολα να εξερευνήσουν τις αγαπημένες τους μελωδίες που είναι διαθέσιμες σε Dolby Atmos με την εκτενή γκάμα επιλεγμένων playlist Apple Music.

    «Η εισαγωγή του Dolby Atmos μέσω Apple Music στις τηλεοράσεις LG μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική στη μεγάλη οθόνη», δήλωσε ο Chris Jo, senior vice president της business πλατφόρμας στην LG Electronics Home Entertainment Company. «Η LG είναι αφοσιωμένη στην αναβάθμιση της εμπειρίας ροής περιεχομένου για τους λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εύκολη πρόσβαση και εξαιρετική μουσική εμπειρία σε όλες τις συσκευές».

    Η LG συνεχίζει να αναβαθμίζει την εμπειρία ήχου με καθηλωτικό ήχο και ποικίλη γκάμα περιεχομένου. Οι χρήστες Smart TV της LG μπορούν αβίαστα να βοηθήσουν τους χρήστες να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες και υπηρεσίες μέσω της εύχρηστης πλατφόρμας webOS.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles