22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οικείο και άκρως διασκεδαστικό το νέο trailer του Super Mario Bros.

    Πριν από 20 χρόνια, οι ταινίες που βασίζονταν σε video games προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από το αρχικό τους υλικό. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και η ταινία Super Mario Bros. της Illumination έρχεται για να “τιμήσει” τις ρίζες της.

    Όπως αποκαλύπτει το νέο trailer, που βγήκε στον “αέρα” τις τελευταίες ώρες, πολλές είναι οι σκηνές με σαφείς αναφορές σε παιχνίδια, όπως το Mario Kart 8 Deluxe. Αν ελπίζατε ότι θα ακούγατε λίγο περισσότερο το Mario του Chris Pratt, θα πρέπει να σας απογοητεύσουμε! Μπορούμε ωστόσο να πάρουμε μια γεύση από τον Bowser και να θαυμάσουμε το Mario και τον Donkey Kong να χρησιμοποιούν μανιτάρια δύναμης και λουλούδια φωτιάς, την ώρα που τρέχουν σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το video φαίνεται οικείο, διασκεδαστικό και μοιάζει με παιχνίδι, με τη διαφορά ότι έχει καλύτερα γραφικά.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Όπως έχουν αναφέρει αρκετές φορές οι σκηνοθέτες της ταινίας, η Illumination συνεργάστηκε στενά με τη Nintendo για να βεβαιωθεί ότι η ταινία θα προσφέρει τη σωστή ατμόσφαιρα. Η πρεμιέρα πλέον δεν είναι μακριά, αφού το Super Mario Bros. αναμένεται στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες από σήμερα το Scream 6 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles