18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κάντε chat με τις οικιακές σας συσκευές λέει τώρα η LG

    Τώρα, οι οικιακές συσκευές σας μπορούν να συνομιλούν μαζί σας, σχεδόν κυριολεκτικά. Για την ακρίβεια, να κάνουν chat, όπως υπόσχεται η LG και φέρνει σε μία νέα σειρά home appliances με δυνατότητα… HomeChat, που διαθέτει αρχικά στην κορεατική αγορά.

    lg-homechat

     

    Πρόκειται για ένα ψυγείο με κάμερα, ένα πλυντήριο και έναν φούρνο μικροκυμάτων με NFC και Wi-Fi. Το πρώτο μπορεί να στέλνει φωτό με το περιεχόμενό του σε σας, ώστε να γνωρίζετε τι σας… λείπει και πρέπει να αγοράσετε όταν είστε στο supermarket. Το δεύτερο μπορεί να ενεργοποιηθεί από απόσταση, ώστε να ξεκινήσει ακόμη και πριν φτάσετε στο σπίτι σας, ενώ το τρίτο να σας προτείνει συνταγές και συστατικά για συγκεκριμένα πιάτα. Και οι τρεις συσκευές ενεργοποιούνται και ελέγχονται μέσω μίας chat υπηρεσίας χρησιμοποιώντας τη δημοφιλή εφαρμογή Line.

    H υπηρεσία chat περιλαμβάνει ένα Quick Button, καθώς και τρία διαφορετικά modes για να χρησιμοποιείτε τις συσκευές σας όταν είστε διακοπές, μακριά από το σπίτι ή επιστρέφετε σ’ αυτό. Υποστηρίζει ακόμη και 40 stickers για ακόμη πιο “διασκεδαστική” επικοινωνία με τις συσκευές σας. Περίεργη δυνατότητα, αλλά ίσως, σε κάποιες περιπτώσεις, να έχει τη χρησιμότητά της, αν και η αλήθεια είναι ότι ακόμη δε γνωρίζουμε πότε η chat service της LG για τις οικιακές συσκευές της θα “βγει” έξω από την κορεατική αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles