16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ok Glass, I do. Ένας γάμος με τη “ματιά” των Google Glass

    Η Jessica Kuan παντρεύτηκε τον Steven Soong στις 23 Αυγούστου και ο τρόπος που ο γάμος τους έγινε ξεχωριστός φαίνεται πως ήταν αμιγώς τεχνολογικός. “Ok Glass, I do” 

    Ok Glass, I do

    Η λατρεία των δύο τους για την τεχνολογία, τους οδήγησε στο να χρησιμοποιήσουν τα Google Glass ώστε να καταγράψουν την πιο “ευτυχισμένη” στιγμή της ζωής τους, όπως λέει και η “κλισέ” έκφραση που πολλοί αρέσκονται να υιοθετούν. Σε κάθε περίπτωση, η νύφη εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας τα Google Glass, ενώ η όλη διαδικασία “αιχμαλωτίστηκε” από την κάμερά των “έξυπνων” γυαλιών της Google.

    Το video που θα δείτε παρακάτω αποτελεί μέρος ενός ειδικού site που είχε φτιαχτεί για την περίσταση του okglassido.com, το οποίο, αυτή τη στιγμή, είναι offline, οπότε μπορείτε να το δείτε μόνο σε web cache.

    Ήταν ένα ολόκληρο project, στο οποίο συνεργάστηκε η εταιρεία ερευνών πάνω στη wearable τεχνολογία Vandrico και ο Jess Sloss, ένας συμβουλος επικοινωνίας, με στόχο να ερευνήσουν τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η αυξανόμενη επικράτηση της wearable τεχνολογίας στον πολιτισμό μας. Οι δύο νεόνυμφοι, ωστόσο, που συμμετείχαν με χαρά σε αυτό, φαίνεται ότι το απόλαυσαν πολύ, όπως φαίνεται και στο συνοδευτικό multimedia υλικό από το γάμο τους.

    Δείτε το video του “Ok Glass, I do” όπως το βρήκαμε στο Youtube.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles