22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Όλα τα νέα Nubia smartphones που είδαμε στο MWC 2024 – Αξίζει να ρίξετε μια ματιά!

    Η ZTE αποκάλυψε μια σειρά νέων smartphones Nubia στο MWC 2024, το οποίο πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη. Αυτές οι συσκευές προορίζονται για την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ενώ κάθε smartphone σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει ένα διαφορετικό είδος καταναλωτή. Εκτός από το πρώτο flip smartphone της ZTE, το οποίο θα βρείτε εδώ, στη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας είδαμε τα εξής:

    Nubia Focus 5G Pro και Nubia 5G Series

    Η Nubia παρουσίασε τη νέα σειρά Focus 5G, η οποία φέρνει το professional mobile photography technology σε πιο προσιτές συσκευές. Το Nubia Focus 5G Pro διαθέτει ένα flagship-level 108MP dual-camera system, που τροφοδοτείται από το Neovision και πέντε focal lengths, ενώ το Nubia Focus 5G έχει τέσσερα. Κάθε συσκευή προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες όπως in-sensor zoom algorithm, RAW super night mode, RAW HDR και 4K video.

    Nubia Music

    Το Nubia Music smartphone σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ήχου, όπως άλλωστε προδίδει και το όνομά του. Διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά που συνδέονται με τον ήχο, που δε τα βρίσκουμε σε άλλα μοντέλα. Αναφέρονται ενδεικτικά η βελτιωμένη ένταση του ήχου, η οποία μπορεί να αυξηθεί έως και 600% χάρη στα πιο εμφανή ηχεία και τον AI-powered volume αλγόριθμο. Το τηλέφωνο περιλαμβάνει επίσης δύο υποδοχές ακουστικών 3,5 χιλιοστών που επιτρέπουν μια ξεχωριστή ηχητική εμπειρία και εύκολη κοινή χρήση μουσικής.

    Nubia Neo 2 5G

    Το δεύτερης γενιάς smartphone Nubia Neo 5G σχεδιάστηκε ειδικά για gamers. Διαθέτει διπλά προσαρμόσιμα shoulder triggers για gaming, τα οποία είναι μοναδικά για αυτό το κινητό. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,72 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz στο μπροστινό μέρος που παρέχει μια εξαιρετικά ομαλή και ακριβή οπτική εμπειρία. Το νέο Neo 5G διαθέτει μπαταρία 6000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33 watt.

    Τα νέα smartphones ZTE Nubia θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως σε λίγες εβδομάδες.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles