22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «όλατακαλά» στους πελάτες της Cyta, φέρνει το γνωστό Σχέδιο Προνομίων που επάνηλθε!

    olatakala cyta

    Η Cyta, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της που διαχρονικά την εμπιστεύονται και την επιλέγουν για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, επανέφερε πριν λίγες το γνωστό Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά». Το συγκεκριμένο σχέδιο απευθύνεται σε πελάτες της καταναλωτικής αγοράς, που έχουν μία ή περισσότερες υπηρεσίες και περιλαμβάνει διάφορα προνόμια, με μόνη προϋπόθεση την 24μηνη δέσμευση τους .

    Πιο συγκεκριμένα, για τους πελάτες Σταθερής Τηλεφωνίας προσφέρονται 300 λεπτά διεθνών κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, στις  27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (από τις 20:00-8:00 καθημερινά), με €5 το μήνα. Για πελάτες Cytanet παρέχεται η δυνατότητα  δωρεάν παρακολούθησης μέσω της υπηρεσίας “Live Streaming” της Cytanet, μέχρι και έξι ζωντανών αγώνων ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Cyta, μέχρι το τέλος του 2016.

    Για τους πελάτες της Cytavision προσφέρεται δωρεάν η υπηρεσία “Live Sports” (γκολ και φάσεις) στα Cytamobile-Vodafone κινητά των πελατών της υπηρεσίας Cytavision με πακέτο Full Pack. Τέλος, για  τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone προσφέρονται 100 ή 200 λεπτά διεθνών κλήσεων στους πελάτες των προγραμμάτων RED με 12μηνη ή 24μηνη δέσμευση, σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με €5 ή €10 το μήνα, αντίστοιχα και δωρεάν παροχή του δρομολογητή R207 (router) ή παροχή με €35 του R216-Ζ, για ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω του 3G/4G δικτύου κινητής τηλεφωνίας, στους πελάτες της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband (VMB) με πακέτο 2GB και άνω.

    Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy, ή το δίκτυο καταστημάτων Cytashop και  Συνεργατών παγκύπρια, ή να καλέσουν το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta, χωρίς χρέωση, στο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles