16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έρευνα: Τι κάνετε το παλιό κινητό σας;

    Μία έρευνα της OnePoll, με την ονομασία “Mobile Mountain Stydy” για λογαριασμό του site sellcell.com, δίνει απάντηση στο ερώτημα του τίτλου (όσον αφορά του τι κάνει ο κόσμος με το παλιό κινητό του) και σε πολλά σχετικά ακόμη.

    Σύμφωνα μ’ αυτήν λοιπόν, το 50% των ατόμων που συμμετέχουν αναφέρουν ότι κρατάνε τα παλιά τους κινητά τηλέφωνα κάπου στο σπίτι και δεν τα πουλάνε ή τα δίνουν σε κάποιον άλλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, στις ΗΠΑ, η εμπορική αξία όλων αυτών των παλιών συσκευών να φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ τα 47 δισ. δολάρια (!), αν υπολογίσει κανείς το συνολικό αριθμό των ιδιοκτητών smartphones στη χώρα. Απίστευτο νούμερο πραγματικά! Και όπως έχει υπολογιστεί, μόνο όσον αφορά τα παλιά iPhone, η αξία αυτή φτάνει τα 13,4 δισ. δολάρια, ένα ποσό επίσης διόλου ευκαταφρόνητο.

    παλιό κινητό iPhone

    Από αυτούς που επιλέγουν, πάντως, να κρατήσουν το παλιό κινητό τους, το 20% το δίνει σε κάποιο μέλος της οικογένειας ή φίλο του, το 12% σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση, ενώ ένα 9% το πετάει στα σκουπίδια (ελπίζουμε αυτό να αφορά συσκευές που έχουν κάποιο… πρόβλημα).

    Η έρευνα σημειώνει ακόμη ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανόν να δώσουν το παλιό κινητό τους σε ένα μέλος της οικογένειας ή φίλο (σε ποσοστό 22,5% έναντι 18% των ανδρών), ενώ μόνο το 18% εκφράζει ανησυχίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που βρίσκονται σε ένα παλιό τηλέφωνο.

    Εσείς, αλήθεια, τι κάνετε με την παλιά σας συσκευή;

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles