13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ολο και πιο κοντά στο Huawei P40 Pro. Διέρρευσαν renders και πραγματικές φωτογραφίες!

    Η επόμενη σημαντική κυκλοφορία της Huawei στην αγορά δεν είναι άλλη από το νέο κορυφαίο smartphone της σειράς “P”. Το Huawei P40 Pro αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του το Μάρτιο, αποτελώντας μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες προτάσεις της σεζόν.

    Αυτές τις μέρες, οι διαρροές που αφορούν τη συσκευή είναι αρκετές, έτσι είδαμε και τις πρώτες “πραγματικές” της φωτογραφίες στο Weibo. Δείχνουν το νέο smartphone στα χέρια χρήστη μέσα σε κάποιο μετρό σε δύο διαφορετικές φωτογραφίες, μία από τις οποίες απεικονίζει το εμπρόσθιο και μία το οπίσθιο μέρος της συσκευής (όπου έχουν, ωστόσο, κρυφτεί οι κάμερές της).

    Πιο ξεκάθαρα είναι τα renders που διέρρευσαν από τον “συνήθη ύποπτο” Evan Blass και εμφανίζουν το Huawei P40 Pro σε όλο του το μεγαλείο σε ανοικτό πράσινο χρώμα. Βλέπουμε το σύστημα των καμερών της συσκευής, που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στην αγορά.

    Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα δούμε τη σειρά P40 σε τρεις εκδόσεις: P40, P40 Pro και P40 Premium, με τη διαφοροποίηση μεταξύ των δύο τελευταίων να αφορά φυσικά τις κάμερες: 5 στο Premium και 4 στο Pro.

    Η κύρια κάμερα της συσκευής αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα 52MP 1/1.3” και 16-in-1 Quad Quad Bayer filter. Υπάρχει ακόμη 40MP cine camera (με αισθητήρα 1/1.5”), 8MP periscope module με 10x optical zoom, αλλά και 3D ToF sensor ή dedicated macro cam.

    Σίγουρα, ένα smartphone που θέλουμε να δούμε από κοντά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles