15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ολοκαίνουρια animated σειρά Ghostbusters έρχεται στο Netflix

    Τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκε ότι θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας μια ολοκαίνουρια animated σειρά “Ghostbusters” στο Netflix με τον Jason Reitman (Ghostbusters: Afterlife) στη θέση του σκηνοθέτη. Την είδηση αποκάλυψε το Variety, αναφέροντας επίσης ότι πίσω από το νέο εγχείρημα βρίσκεται η Sony Pictures Animation και ο Gil Kenan. Το Ghostbusters franchise έχει αφήσει και στο παρελθόν το στίγμα του στον κόσμο των animation με το “The Real Ghostbusters” τη δεκαετία του ’80 και το “Extreme Ghostbusters”, θα έχει όμως ενδιαφέρον να ξαναδούμε κάτι αντίστοιχο.

    Σημειώνεται ότι η Sony Pictures πριν από μερικούς μήνες παρουσίασε την ταινία Ghostbusters: Afterlife, μια παραγωγή που πόνταρε ξεκάθαρα στη νοσταλγία και μας ταξίδεψε στα Ghostbusters προηγούμενων δεκαετιών. Στην ταινία πρωταγωνιστεί μια ανύπαντρη μητέρα που μετακομίζει μαζί με τα παιδιά της σε μια μικρή πόλη. Σύντομα, βέβαια, αποκαλύπτεται η σύνδεση που υπάρχει με τους αυθεντικούς Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών.

    Προς το παρόν οι ακριβείς πληροφορίες της νέας σειράς δεν έχουν αποκαλυφθεί. Όπως μάθαμε νωρίτερα φέτος, η 5η Ghostbusters live action ταινία βρίσκεται επίσης στα “σκαριά”.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει με τον 4ο κύκλο επεισοδίων η σειρά «Mayans M.C.» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles