18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ολοκληρωμένη σειρά Smartwatches από το itrend.gr

    SmartWatch Stainless με Μεταλλικό Bracelet + Λουράκι Σιλικόνης ITR-MSW10 Silver

    Ζήσε την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας και premium εμφάνισης με το πιο στυλάτο SmartWatch! Θα σε μαγέψει με τις αμέτρητες δυνατότητες του, καθώς διαθέτει πλήθος διαφορετικών ενεργειών μέσα στο ρολόι. Μέσα στη συσκευασία διαθέτει επιπλέον και ένα μαύρο πολυανθρακικό λουράκι. Έχει δυνατότητα κλήσης & ομιλίας μέσω του ίδιου του Smartwatch, αριθμομηχανή, ένδειξη ημερολόγιου και τεχνολογία EGG για ηλεκτροκαρδιογράφημα.

    Χάρη στην έγχρωμη Full Touch φωτεινή οθόνη TFT 1,3 ιντσών που διαθέτει, θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά σου! Συμβατότητα και με ελληνικούς χαρακτήρες.

    SmartWatch ITR-SDTX με μεταλλικό bracelet ή σιλικόνης

    Το SmartWatch ITR-SDTX είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό έξυπνο ρολόι με HD Retina οθόνη! Premium μεταλλικό καντράν από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα, σε ακολουθεί σε όλες τις δραστηριότητες σου!
    Με πολλαπλές λειτουργίες και 12 εναλλαγές γραφικών στο κεντρικό menu θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά σου. Διαθέσιμο με μεταλλικό bracelet ή σιλικόνης.

    Έχει φωτεινή curved full touch έγχρωμη οθόνη 1,78 ιντσών με πολλαπλές λειτουργίες, ανθεκτική και ιδανική ακόμα και για έντονη ηλιοφάνεια. Συμβατότητα και με ελληνικούς χαρακτήρες.

    Active SmartWatch με GPS & Ένδειξη Υψομέτρου, Οθόνη Full Touch 1,3 Ιντσών – ITR-SM7

    Για εσένα που σου αρέσει η περιπέτεια επίλεξε το πιο κατάλληλο SmartWatch! Το νέο SmartWatch ITR-SM7 θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σου σε κάθε σου εξόρμηση, όπως ορειβασία, πεζοπορία, κάμπινγκ αλλά και στην καθημερινότητά σου!

    Προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χρήσης καθώς έχει την δυνατότητα λειτουργίας κλήσης και ομιλίας μέσω του ίδιου του Smartwatch, ένδειξη ατμοσφαιρικής πίεσης, GPS (ανίχνευση διαδρομής), ένδειξη υψόμετρου, πυξίδας και training breathing. Χάρη στην Full Touch έγχρωμη φωτεινή οθόνη LCD 1,3 ιντσών που διαθέτει, μπορείς να ελέγχεις όλη την fitness δραστηριότητά σου! Συμβατότητα και με ελληνικούς χαρακτήρες.

    SmartWatch Stainless ITR-MT55

    Ένας άριστος συνδυασμός τεχνολογίας και στυλ! Το SmartWatch Stainless Mesh Silver είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό έξυπνο ρολόι με μεγάλο καντράν και αμέτρητες επιλογές γραφικών στην οθόνη, για να επιλέξεις εσύ το πώς θες να βλέπεις την ώρα. Premium μεταλλική εμφάνιση από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα και με πολλαπλές λειτουργίες, θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά σου. Διαθέτει φωτεινή full touch κυκλική & έγχρωμη οθόνη 1,3 ιντσών με πολλαπλές λειτουργίες! Ανθεκτική και ιδανική ακόμα και για έντονη ηλιοφάνεια.

    Δες την πλήρη συλλογή και διάλεξε το Smartwatch που σου ταιριάζει στο: www.itrend.gr/smartwatches

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles