16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Dune 2

    Ένα βήμα πιο κοντά στις κινηματογραφικές αίθουσες έρχεται το Dune: Μέρος 2ο, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση του πρωταγωνιστή Timothée Chalamet στο Instagram, που αναφέρει ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν. Τα νέα συνοδεύτηκαν και με σχετική φωτογραφία που επισφραγίζει το τέλος των γυρισμάτων.

    Η παραγωγή του sequel ξεκίνησε τον Ιούλιου του 2022 και η ημερομηνία πρεμιέρας έχει αλλάξει μερικές φορές μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το Dune 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου 2023.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

    Το Dune του 2021 κάλυψε το πρώτο μισό του βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του Frank Herbert, το οποίο γράφτηκε το 1965. Στην επερχόμενη ταινία θα δούμε μέλη από το προηγούμενο cast να επιστρέφουν, μεταξύ των οποίων οι Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin και Javier Bardem. Νέες αφίξεις αποτελούν η Florence Pugh ως Princess Irulan, ο Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV και Austin Butler (Elvis) ως Feyd-Rautha Harkonnen.

    Το Dune κατάφερε να φέρει στα ταμεία περίπου 400 εκατ. δολάρια, παρά το γεγονός ότι έκανε πρεμιέρα μέσα στην πανδημία και ανέβηκε πολύ γρήγορα στο HBO Max. Το φιλμ του Villeneuve ήταν επίσης υποψήφιο για 10 βραβεία στην τελευταία τελετή των Όσκαρ, εκ των οποίων κέρδισε τα έξι.

    Διαβάστε επίσης:

    AFI: Αποκαλύφθηκαν οι καλύτερες ταινίες του 2022 – Στη δεκάδα το Avatar: The Way of Water

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles