15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «House of the Dragon»

    Οι απανταχού fans του Game of Thrones αναμένουν με ανυπομονησία να δουν το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία των Targaryen μέσα από την επερχόμενη σειρά «House of the Dragon». Όπως έγινε γνωστό από το συγγραφέα George RR Martin, τα γυρίσματα του prequel ολοκληρώθηκαν, προς το παρόν όμως δεν είναι γνωστή η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η πρώτη σεζόν στο HBO.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, το «House of the Dragon» ακολουθεί τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen, ο οποίος έλαβε χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones». Ο Martin μάλιστα έχει δηλώσει ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα, αφού έχει δει σχετικό υλικό. Ο ίδιος έκανε την εξής ανάρτηση:

    “Πληροφορούμαι ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν για την πρώτη σεζόν. Ναι, και τα δέκα επεισόδια. Έχω δει αμοντάριστα από αυτά, και τα λατρεύω».

    Και συνέχισε: “Φυσικά, χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά. Ειδικά εφέ, χρονισμός χρωμάτων, όλη η δουλειά μετά την παραγωγή. Αλλά το σενάριο, η σκηνοθεσία, η υποκριτική φαίνονται καταπληκτικά. Ελπίζω να σας αρέσουν όπως και σε μένα”.

    “Λοιπόν, με ρωτάνε πότε θα αρχίσει. Πότε θα χορέψουν οι δράκοι; Μακάρι να μπορούσα να σας πω. Απομένει να γίνει πολλή δουλειά, όπως είπα, και η Covid δυσκολεύει τον προγραμματισμό. Φέτος την άνοιξη; Απίθανο. Ίσως καλοκαίρι; Θα μπορούσε. Φθινόπωρο; Ποιος ξέρει; Θα μάθουμε όταν γίνει”.

    Διαβάστε επίσης: Batman: Αποθεώνει την ερμηνεία του Ρόμπερτ Πάτινσον ο συμπρωταγωνιστής του Τζέφρι Ράιτ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles