18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όμιλος MAP S.Platis: πιστοποιήθηκε με το διεθνές Πρότυπο Investors in People

    Τη διεθνή πιστοποίηση «We invest in people» από τον οργανισμό Investors in People, έλαβε ο Όμιλος MAP S.Platis. Η εν λόγω πιστοποίηση με το διεθνές πρότυπο διεύθυνσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, αναγνωρίζει την αφοσίωσή και τη δέσμευσή Όμιλου MAP S.Platis, για συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, και την αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

    Σχολιάζοντας τη νέα σημαντική διάκριση, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου MAP S.Platis, κ. Γιόλα Χαραλάμπους, σημείωσε: «Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί απόδειξη των προσπαθειών της Διοίκησης και του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου για την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών με στόχο την προσέλκυση και διατήρηση κορυφαίων ταλέντων. Κοιτάμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, στηριζόμενοι στη μεγάλη ομάδα επαγγελματιών μας. Όχι μόνο είμαστε ένας από τους καλύτερους οργανισμούς επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης, αλλά και μια ολιστική δεξαμενή σκέψης, διευρύνοντας συνεχώς την προσφορά υπηρεσιών μας και τη γεωγραφική μας εμβέλεια.»

    Ο Paul Devoy, Διευθύνων Σύμβουλος της Investors in People, προσθέτει: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Όμιλο MAP S.Platis. Η πιστοποίηση ‘We invest in people’ είναι μια αξιοσημείωτη προσπάθεια για κάθε οργανισμό και τοποθετεί τον Όμιλο MAP S.Platis στην εξαίρετη κατηγορία οργανισμών που κατανοούν την αξία των ανθρώπων.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles