16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ομπρέλα …τσέπης για τις βροχερές μέρες!

    Οι πρώτες, «καλές» βροχές σηματοδοτούν και επίσημα τη λήξη της καλοκαιρίας και τον ερχομό του χειμώνα. Επειδή στην Ελλάδα μας, όμως, ο καιρός είναι πάντα απρόβλεπτος και μπορεί να φύγετε το πρωί από το σπίτι με μια μπλούζα αλλά να γυρίσετε παγωμένοι και βρεγμένοι, μια ομπρέλα είναι πάντα χρήσιμη τους μήνες που ακολουθούν.

    Untitled

    Δυστυχώς, κανείς δεν είναι διατεθιμένος να κυκλοφορεί μόνιμα με μια ομπρέλα στα χέρια, ενώ οι περισσότερες είναι υπερβολικά μεγάλες για να χωρέσουν σε κάποιο τσαντάκι ή τσέπη χωρίς να σας δυσκολεύουν. Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, μια πτυσσόμενη ομπρέλα, αρκετά μεγάλη για να σας προστατεύσει από τη βροχή αλλά αρκετά μικρή για να χωρέσει ακόμα και στην τσέπη του…τζιν σας;

    Untitled2-300x239

    Υπάρχει, έχει μήκος 20 εκατοστά και διάμετρο 7, με βάρος μόλις 250 γραμμάρια. Με το πάτημα του κουμπιού ξεδιπλώνει τα 101 εκατοστά διαμέτρου της πάνω από το κεφάλι σας, ενώ πολύ εύκολα και γρήγορα μπορεί να…εξαφανιστεί και πάλι σε κάποια τσέπη ή τσάντα.

    Θα την βρείτε εδώ έναντι $35 περίπου.

    — Η κατηγορία XMAS 2014 του digitalife.gr περιλαμβάνει gadgets και λοιπά θέματα και αφιερώματα με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Περισσότερα ωστόσο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας μπορείτε να βρίσκετε στο θεματικό χριστουγεννιάτικο site της Smart Press www.xmaslife.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles