18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “One More Thing”: Νέο event από την Apple στις 10 Νοεμβρίου

    Χορταστικό αποδεικνύεται το φετινό φθινόπωρο για τους φίλους της Apple, καθώς η εταιρεία προγραμμάτισε και ανακοίνωσε ήδη το τρίτο event της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου. Σε αυτό θα δούμε, πιθανότατα, τους νέους Arm-based Apple Silicon Macs, τους πρώτους που δε θα ενσωματώνουν Intel processors (που η εταιρεία χρησιμοποιεί από το 2005), αλλά Apple Silicon chips.

    Το event ανακοινώθηκε με τo motto “One more thing” στην πρόσκληση, μία φράση που χρησιμοποιούσε ιδιαίτερα ο Steve Jobs στα keynotes του σε σημαντικές προϊόντικές ανακοινώσεις, ενώ ακούστηκε για τελευταία φορά από την Apple το 2017 στην παρουσίαση του iPhone X.

    Η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της για μετάβαση από τους επεξεργαστές της Intel στους δικούς της Apple Silicon processors τον Ιούνιο στο WWDC 2020, υποσχόμενη ότι οι πρώτοι Arm-based υπολογιστές θα κυκλοφορήσουν αργότερα το 2020. Η εταιρεία, μάλιστα, σημειώνει ότι με τις δικές της λύσεις μπορεί να πετύχει καλύτερη απόδοση με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

    Μαζί με τους νέους Mac, είναι πιθανό ότι στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί η διάθεση του macOS 11 Big Sur, που ανακοινώθηκε στο WWDC 2020 και βρίσκεται εδώ και μήνες σε beta έκδοση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles