24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    One Piece: Έσπασε το ρεκόρ του Netflix – “Εκθρονίζονται” Wednesday και Stranger Things

    Η live action μεταφορά του anime One Piece από το Netflix κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να σπάσει το ρεκόρ, εκθρονίζοντας από τις πρώτες θέσεις σειρές όπως το Wednesday και το Stranger Things. Η πρώτη σεζόν της σειράς, που βασίζεται στο γνωστό ιαπωνικό cartoon, έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα. Μέσα σε λίγες ημέρες, το One Piece «σκαρφάλωσε» στο No 1 των τηλεοπτικών σειρών σε 84 διαφορετικές χώρες.

    Αυτό ξεπερνά ένα ορόσημο που τέθηκε από την πρώτη σεζόν της πρόσφατης τηλεοπτικής μεταφοράς για την οικογένεια Addams, «Wednesday», και την τέταρτη σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Stranger Things». Και οι δύο σειρές κατέλαβαν την 1η θέση σε 83 περιοχές κατά τα πρώτα Σαββατοκύριακα κυκλοφορίας τους, το One Piece όμως τις ξεπέρασε .

     

    Οι fans της σειράς υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το One Piece, κάνοντας λόγο για το σπάσιμο της «κατάρας» των anime μεταφορών σε live action. Το Netflix έχει προσαρμόσει στο παρελθόν περισσότερες από δώδεκα δημοφιλείς σειρές anime, συμπεριλαμβανομένων των Cowboy Bebop και Deathnote. Οι περισσότερες έχουν λάβει μέτρια προς κακή υποδοχή από κοινό και κριτικούς.

    Η πρώτη σεζόν της σειράς αποτελείται από οκτώ επεισόδια και χρειάστηκε επτά ολόκληρα χρόνια για να φτάσει στη μικρή οθόνη. Το κάθε επεισόδιο είχε ένα εξωπραγματικό budget ύψους 17 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Διαβάστε επίσης:

    Τρεις μήνες δωρεάν Apple TV+ για τους κατόχους LG Smart TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles