18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus 10 Pro: Δείτε τον «εσωτερικό» του κόσμο! (teardown video)

    Το OnePlus 10 Pro δεν έχει καλά καλά συμπληρώσει μια εβδομάδα που βρίσκεται σε κυκλοφορία στην Κίνα και ήδη οι άνθρωποι της OnePlus μπορούν να αισθάνονται happy για την πορεία της ναυαρχίδας της, η οποία… ξεπουλάει σε χρόνους dt. Φυσικά, οι αγορές εκτός Κίνας θα πρέπει να κάνουν λιγάκι παραπάνω υπομονή για την παγκόσμια διάθεση της συσκευής, ωστόσο το θετικό είναι ότι περιμένοντας μέχρι να έρθει από τα μέρη μας μπορούμε να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα για τη μορφή αλλά και για τον εσωτερικό κόσμο του, ρίχνοντας μια ματιά στο πρώτο teardown video της συσκευής που έκανε την εμφάνιση του.

    Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί ή νέα ναυαρχίδα της OnePlus διαθέτει μια massive camera sensor στα 48MP, έναν τηλεφακό στα 8MP, αλλά και έναν εντυπωσιακό ultrawide φακό στα 50MP. Εκτός βέβαια από το εντυπωσιακό camera setup, η ναυαρχίδα της OnePlus έρχεται με ένα ένα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipset, το οποίο θα συνοδεύεται είτε από 8 είτε από 12GB RAM και 128 ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Παράλληλα, έρχεται με ένα QHD+ AMOLED display στις 6.7 ίντσες με σούπερ smooth 120Hz variable refresh rate, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Warp Charge στα 80W. Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, οι υψηλές επιδόσεις του θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, για αυτό για να πάρετε μια καλή γεύση από αυτό δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω teardown video…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles