16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 10T: Λυγίζει σε «βάναυσο» bend test και… πονάει η ψυχή μας! (video)

    Ο διάσημος YouTuber Zack που διατηρεί το κανάλι: JerryRigEverything για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, συνηθίζει να υποβάλλει τις περισσότερες high-end mobile συσκευές σε φρικτά «βασανιστήρια» φτάνοντας στα όρια την αντοχή τους. Τρέχοντας τα πιο απαιτητικά bending, scratch και drop tests, o Zack «βασανίζει» κάθε high-end smartphone και στη συνέχεια καταγράφει κατά πόσο αυτό παραμένει (ή όχι) λειτουργικό.

    Το τελευταίο «θύμα» του δεν ήταν άλλο παρά το OnePlus 10T, μια συσκευή που ο Zack ήθελε να διαπιστώσει εάν θα «λυγίσει» όπως το ξαδελφάκι της OnePlus 10 Pro. Το αποτέλεσμα ήταν ότι και αυτό με τη σειρά του δεν κατάφερε να «επιβιώσει», αν και στο φρικτό «βασανιστήριο» του αναπτήρα, στο οποίο ο γνωστός YouTuber έκαιγε επί 20 δευτερόλεπτα την οθόνη της συσκευής δεν τα πήγε κι  άσχημα, μέχρι βέβαια να τα… φτύσει και να γεμίσει το display με λευκά pixels (συμβαίνει σε όλα τα AMOLED displays). Το θετικό (εάν υπάρχει) είναι ότι το «άτυχο» OnePlus 10T δεν λυγίζει στο μπροστινό τμήμα του, πράγμα που δεν συμβαίνει όταν επιχείρησε να το λυγίσει στο back cover του, όπου η συσκευή έσπασε σαν… κλαδάκι στο σημείο του camera setup, πράγμα που σημαίνει μάλιστα ότι ακολουθεί το ίδιο ακριβώς design με το OnePlus 10 Pro. Δείτε και το video που ακολουθεί, αλλά εμείς σας προειδοποιούμε… θα πονέσει η ψυχή σας! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles