16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    OnePlus 12: Διέρρευσαν τα tech specs του και φαίνεται… τούμπανο! (φήμες)

    Το OnePlus 11 είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ναυαρχίδα για τo προϊοντικό line-up της OnePlus. Ωστόσο, με περίπου έξι μήνες που βρίσκεται στην αγορά λογικό είναι να σκεφτόμαστε ήδη τον «διάδοχο» του, ο οποίος θα ονομάζεται με το όχι και… τόσο ευφάνταστο… OnePlus 12! Με το release του για την αγορά της Κίνας να τοποθετείται χρονικά τον προσεχή Δεκέμβριο, σε αυτή τη φάση ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια τα πρώτα αρκετά αξιόπιστα leaks.

    Σύμφωνα με τους leakers που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, το OnePlus 12 βρίσκεται σε αυτή τη φάση σε concept μορφή και η OnePlus φαίνεται να καταλήγει στο Snapdragon 8 Gen 3 chipset στην «καρδιά» του. Σε ότι έχει να κάνει με το display, εδώ οι φήμες αναφέρουν ότι η OnePlus θα επιλέξει QHD OLED display με refresh rate στα 120Hz και μια μπαταρία στα 5.000mAh, η οποία υποστηρίζει 100W fast wired charging. Εστιάζοντας στο camera setup, εδώ η επιλογή θα είναι τριπλές κάμερες (50MP main + 50MP ultrawide και 64MP periscope zoom camera). Αξίζει να σημειωθεί ότι η περισκοπική κάμερα θα κάνει ντεμπούτο σε flagship συσκευή της OnePlus.

    Εκτός από τα παραπάνω, σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τις υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές της επόμενης ναυαρχίδας της OnePlus, παρόλα αυτά όσο θα περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο Info θα βρίσκεται στην εμβέλεια του radar μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Απαράδεκτη εταιρεία και θεωρώ πολύ β’ τα κινητά τους….σίγουρα δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε τουλάχιστον….

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles