18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 5. Νέα renders επιβεβαιώνουν την κάμερα διπλού φακού, όχι όμως και το σαρωτή αποτυπωμάτων

    Το πολυαναμενόμενο OnePlus 5 βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα. Με λιγότερο από δυο μήνες να έχουν μείνει μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου smartphone, το OnePlus 5 ήδη αποτελεί ένα hot smartphone ακόμη και αν δεν έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Αν και οι μέχρι τώρα φήμες μιλούν για ακόμη καλύτερη κάμερα και επεξεργαστή σε σχέση με τον προκάτοχο, σήμερα διέρρευσαν ορισμένα renders που έρχονται να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τις γνώσεις μας για αυτό.

    OnePlus-5

    Οι φωτογραφίες προέρχονται από την ιστοσελίδα India Today Tech, οι οποίες παραχωρήθηκαν σε αυτή από πηγές που ισχυρίζονται ότι έχουν δει το συγκεκριμένο smartphone εν δράσει. Φυσικά, μιλάμε για πρωτότυπες μονάδες, αλλά από τη στιγμή που πλησιάζει η παρουσίαση της συσκευής, πιστεύουμε ότι το smartphone δεν θα αλλάξει αρκετά.

    Αρχικά, τα renders δείχνουν ότι στο πίσω μέρος, η εταιρεία επέλεξε να τοποθετήσει κάμερα διπλού φακού, ενώ η απουσία σαρωτή στο κάτω μέρος της κάμερας, μας κάνει να σκεφθούμε ότι ίσως δούμε μια πιο καινοτόμα λύση. Ίσως, το OnePlus 5 φέρει σαρωτή αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, η οποία θα είναι των 5,5 ιντσών και θα περιλαμβάνει Snapdragon 835 SoC.

    OnePlus-5-1

    Η RAM θα αγγίζει τα 6GB ενώ η εταιρεία θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 64GB και 128GB. Όσον αφορά το design, δεν αναμένουμε σημαντικές αλλαγές, με εξαίρεση την απουσία των πλαστικών γραμμών για να περνάει το σήμα, κάτι που είχαμε δει στη πίσω όψη του OnePlus 3T.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles