12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus 5: Το σύστημα διπλής κάμερας μόλις αποκαλύφθηκε!

    Το OnePlus 5, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν μόλις μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, θα καταφθάσει με σύστημα διπλής κάμερας, το οποίο θα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνο του Apple iPhone 7 Plus. Δηλαδή, θα διαθέτει μια κύρια κάμερα και μια δευτερεύουσα, με την οποία θα είναι εφικτό το θόλωμα του παρασκηνίου για τη λήψη πορτραίτων. Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας The Verge, πληροφορούμαστε τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής.

    oneplus-5-

    Ειδικότερα, μια κύρια κάμερα των 16MP της Sony με f/1.7 aperture και μια δευτερεύουσα των 20MP, πάλι της Sony με f/2.6 telephoto φακό. Η OnePlus ισχυρίζεται ότι πρόκειται για την υψηλότερη ανάλυση συστήματος διπλής κάμερας που υπάρχει σε ένα smartphone στις μέρες μας. Φυσικά, κάτι τέτοιο μένει να αποδειχθεί όταν θα δοκιμαστεί στη πράξη. Δυστυχώς, οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές δεν αναφέρονται στα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 5, αν και φαίνεται ότι θα είναι το ακριβότερο smartphone της εταιρείας.

    Από την μεριά του, ο συνιδρυτής της OnePlus, ο Carl Pei ανέφερε ότι η κάμερα στο OnePlus 3 ήταν καλή, αλλά όχι τόσο όσο των αντίστοιχων που συναντούσαμε σε συσκευές της Apple και της Samsung. Συνέχισε, με την υπόσχεση μιας ποιοτικής κάμερας στο OnePlus 5 και τελείωσε ευχαριστώντας την Apple για το γεγονός ότι εξοικείωσε τους ανθρώπους με το σύστημα της διπλής κάμερας. «Εξετάζαμε το χώρο του συγκεκριμένου συστήματος, αλλά γνωρίζαμε ότι το κόστος να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους με αυτό θα ήταν πολύ μεγάλο. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Apple που το έκανε αυτό για εμάς», τόνισε συγκεκριμένα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles