21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 6T. Αποκαλύφθηκε το design της νέας πρότασης που θα γνωρίσουμε στις 17 Οκτωβρίου

    Το νέο OnePlus 6T θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου και, πλέον, γνωρίζουμε αρκετά και για το design της συσκευής, καθώς κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο 360-degree renders από τον αξιόπιστο leaker @OnLeaks.

    Η νέα συσκευή έρχεται με notch-σταγόνα που στεγάζει την εμπρόσθια κάμερα και τον αισθητήρα εγγύτητας, με το ακουστικό να έχει τοποθετηθεί στην άκρη του frame και το LED notification light να απουσιάζει.

    OnePlus 6T

    Στο πίσω μέρος της, βλέπουμε ένα dual camera set-up (που καταρρίπτει τις, έως τώρα, φήμες για triple-camera) μαζί με unibody glass design, χωρίς να υπάρχει πάντως αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς φαίνεται ότι έχει ενσωματωθεί στην οθόνη.

    OnePlus 6T 2

    Βλέπουμε ακόμη πως απουσιάζει το jack 3.5mm, ενώ συναντάμε θύρα USB Type-C μαζί με το μικρόφωνο και το ηχείο στο κάτω μέρος της συσκευής. Στο αριστερό πλάι, υπάρχει το πλήκτρο αυξομείωσης του ήχου, ενώ στο δεξί το power button και το Alert Slider.

    OnePlus 6T 3

    Το OnePlus 6T αναμένεται να διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845, 6 ή 8GB RAM, 64, 128 ή 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα ενσωματώνει το Android 9.0 Pie μαζί με το Oxygen OS 9.0.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles