13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus Nord 5G: Στο φως τα τελικά specs και το camera setup του!

    Το OnePlus Nord είναι μια συσκευή, η οποία έχει σίγουρα κλέψει την προσοχή αρκετών users στον κόσμο. Άλλωστε, η OnePlus είναι μια εταιρεία που με οποιοδήποτε μοντέλο της βρίσκεται στα… headlines. Ύστερα από ένα όργιο φημών λοιπόν, πλέον έχουμε μια σαφή εικόνα για το ποια θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, η οποία θα εντάσσεται στην κατηγορία των upper midranger. Αξίζει να σημειωθεί ότι η OnePlus έκανε αρκετές αλλαγές σε πολλά από τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής, για αυτό και πολλά part της άλλαξαν (για παράδειγμα ενώ αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα είχε στην καρδιά του το MediaTek Dimensity 1000, μετά από ότι φαίνεται «κέρδισε» στο νήμα το Snapdragon 765G SoC της Qualcomm).

    Μεγάλο μυστήριο απλώνεται και για το camera setup του, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία leaks που προέρχονται από έγκριτες πηγές και μια συνέντευξη που έδωσε ο συνιδρυτής της εταιρείας, Carl Pei (πιο official δε γίνεται), το OnePlus Nord 5G θα έρθει τελικά με τέσσερις camera sensors. Πιο συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του της νέας συσκευής της OnePlus θα υπάρχει ένας sensor στα 48MP που θα προσφέρει OIS, όπως επίσης ένας ultrawide φακός στα 8MP, ένας macro τηλεφακός στα 5MP, καθώς επίσης και ένας depth sensor που θα φτάνει στα 2MP. Η εμπρόσθια selfie κάμερα όπως όλα δείχνουν θα έχει dual setup με ένα συνδυασμό 2 φακών στα 32MP και 8MP. Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα specs της, η συσκευή θα διαθέτει Snapdragon 765G chipset, 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία στα 4300mAh.

    H συσκευή πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Ιουλίου και η τιμή του αναμένεται να είναι στα 445 ευρώ στην Ευρώπη (ενας νέος γύρος ευρωπαϊκών pre-orders αναμένεται από στιγμή σε στιμγή) κι εάν κρίνουμε από την προϊστορία της OnePlus είναι σχεδόν βέβαιο ότι και το OnePlus Nord 5G θα κάνει… πάταγο!    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles