13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus Nord Watch: Επίσημο με OLED οθόνη και 30 ημέρες αυτονομία!

    Η OnePlus από το 2021 παίζει και στην κατηγορία των smartwatches και παρόλο που χρειάζεται μπόλικο χρόνο ακόμη για να κάνει πιο ισχυρή τη θέση της στην αγορά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επενδύει στα wearables. Για αυτό και πρόσφατα κυκλοφόρησε το OnePlus Nord Watch, μια οικονομικά προσιτή πρόταση, η οποία ξεχωρίζει για την μεγάλη λαμπερή οθόνη και για την εκπληκτική αυτονομία του που μπορεί να κρατήσει ακόμη και τις 30 ημέρες.

    Ειδικότερα, το OnePlus Nord Watch έρχεται με AMOLED οθόνη στις 1.78 ίντσες (με ανάλυση στα 368×488 pixels) και 60Hz refresh rate. Η πρόταση της OnePlus δεν διαθέτει ενσωματωμένο GPS όπως πολλά smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά, ωστόσο αυτό επιτυγχάνεται με τον παλιό κλασικό τρόπο που δεν είναι άλλος από τη συνεργασία με το smartphone.

    Παράλληλα, διαθέτει υποστήριξη Bluetooth 5.2, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να φορεθεί τόσο από το ανδρικό όσο και από το γυναικείο κοινό, παρακολουθώντας μάλιστα την έμμηνο ρύση. Επιπλέον, διαθέτει αισθητήρα για monitor της καρδιακής λειτουργίας, δυνατότητα ελέγχου των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), αλλά και της ύπνου. Επίσης, το OnePlus Nord Watch έρχεται με 105 διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ φέρει πιστοποίηση αντοχής IP68 (παρέχοντας προστασία από τη σκόνη και το νερό).

    Σε ότι έχει να κάνει με τα υλικά κατασκευής του, η OnePlus δεν έχει «τσιγκουνευτεί» χρησιμοποιώντας πλαστικό και περίβλημα ψευδαργύρου. Ολοκληρώνοντας, δεν γίνεται να μην σταθούμε στην μπαταρία του, όπου έρχεται με αυτονομία στα 230mAh, γεγονός που μεταφράζεται σε 30 ημέρες όταν το ρολόι δουλεύει σε low mode αι περίπου 10 μέρες σε καθεστώς πλήρους λειτουργίας.

    Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε το που θα κυκλοφορήσει, ωστόσο η τιμή του θα είναι εξαιρετικά χαμηλή, παίζοντας περίπου στα 80 με 90 ευρώ. Ανυπομονούμε να του δούμε και από τα μέρη μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles