18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η OnePlus παρουσιάζει την ομάδα πίσω από την OxygenOS ROM και το νέο logo της

    Η OnePlus μας είχε υποσχεθεί πληροφορίες στις 12 Φεβρουαρίου για την επερχόμενη OxygenOS ROM της που θα αντικαταστήσει την Cyanogen στις συσκευές της, μας δίνει ωστόσο λίγα νέα στοιχεία γι’ αυτήν προς το παρόν.

    OxygenOS Team

    Έτσι, η εταιρεία παρουσιάζει αρχικά το team που εργάζεται για τη OxygenOS ROM, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Aaron Gascoigne, co-founder Paranoid Android, Arz Bhatia, lead designer Paranoid Android, Karim Frenn, πρώην software development intern στη Google και Helen Li, πρώην στέλεχος της Microsoft και επικεφαλής του project.

    OxygenOS New Logo

    Δίνει ακόμη στη δημοσιότητα το νέο λογότυπο, το οποίο είναι αυτό που βλέπετε παραπάνω (ένα κόκκινο τετράγωνο μέσα στο οποίο υπάρχει το χημικό σύμβολο του οξυγόνου).

    Η OnePlus υπόσχεται ότι η νέα της ROM θα είναι “ελαφριά” και κοντά στην stock εμπειρία Android, με προτεραιότητα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την αποτελεσματικότητα του συστήματος. Η εταιρεία εργάζεται γι’ αυτήν χωρίς, προς το παρόν, να μας δίνει πάντως ένδειξη για το πότε θα είναι διαθέσιμη για download.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles