21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H OnePlus ξεκινάει αποστολές και στην Ελλάδα!

    Το OnePlus One είναι μία από τις συσκευές που συζητήθηκαν όσες λίγες και για… πάρα πολύ καιρό, παρόλο που το σύστημα προσκλήσεων που, στις περισσότερες περιπτώσεις, έπρεπε να χρησιμοποιήσετε για την απόκτησή του δεν ήταν ό,τι πιο… πρακτικό. Όπως και να έχει, το σίγουρο ήταν ότι ακόμη κι αν τα καταφέρνατε, η εταιρεία δεν πραγματοποιούσε αποστολές στη χώρα μας, κάτι που ευτυχώς τώρα αλλάζει. Η εταιρεία ανακοίνωσε επέκταση αποστολών σε 16 ευρωπαϊκές χώρες – και ναι βρισκόμαστε μέσα σε αυτές.

    oneplus-greece

    Η OnePlus λοιπόν ξεκινάει αποστολές σε Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και… Ελλάδα!

    Στο πλαίσιο του… εορτασμού, στελέχη της OnePlus θα επισκεφθούν κάποιες από τις νέες χώρες διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας, χωρίς πάντως στην έως τώρα ενημέρωση να υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο ελληνικό event. Πληροφορίες δεν υπάρχουν ούτε για τιμές ή συγκεκριμένες ημερομηνίες διάθεσης, ωστόσο, αφού έγινε η αρχή είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα μάθουμε νεότερα!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles